بهداشت حرفه ای
بهداشت کامل در زندگی فردی و اجتماعی است و عمل به این توصیه های بهداشتی، ضامن سلامت فردی و اجتماعی اوست.

 

چگونه سریع وزن کم کنیم؟



از اضافه وزن خسته شده اید؟ بهترین روش برای کاهش وزن و حفظ تناسب اندام، استفاده از یک برنامه غذایی کم کالری است که شما می توانید برای مدت طولانی از آن استفاده کنید. همچنین، اگر شما فقط می خواهید سریع چند کیلوگرم وزن کم کنید، تکنیک ها و راه کارهای زیادی وجود  دارد که شما می توانید برای رسیدن به وزن دلخواهتان از آن استفاده کنید. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به مرحله 1 مراجعه کنید.

روش 1 از 5 : رژیم های غذایی برای کاهش وزن سریع

از آبمیوه طبیعی استفاده کنید.
1   
از آبمیوه طبیعی استفاده کنیداین روش همچنین به عنوان رژیم هالیوودی شناخته شده است. انواع مختلف آبمیوه طبیعی وجود دارد. با این حال، منظور از آبمیوه طبیعی تنها این است که از عصاره میوه ها و سبزیجات خام مصرف کنید. آبمیوه طبیعی سموم را از سیستم بدن شما دفع می کند و همچنین به شما کمک می کند که وزن خود را در حالی که احساس هوشیاری و سلامت بیشتری دارید کاهش دهید.

  • اغلب آبمیوه های طبیعی از یک تا سه روز مهلت مصرف دارند، اگرچه بعضی از آن ها را تا مدت هفت روز هم می توان به طور سالم مصرف کرد. شما می توانید یک بسته آبمیوه طبیعی را از یک فروشگاه سالم خریداری کنید، یا برای خود یک دستکاه آبمیوه گیری تهیه کنید.
  •  

  • مطمئن شوید که از سبزیجات زیادی در آبمیوه معمول روزانه خود استفاده می کنید. آبمیوه حاوی مقدار زیادی قند است، بنابراین نوشیدن مقدار زیادی از آن موجب افزایش وزن می شود.



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 14 بهمن 1393برچسب:چگونه سریع وزن کم کنیم؟,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

این مقاله بسیار خواندنی است. آنرا از دست ندهید
بدنتان با شما حرف میزند، به جدیت به هشدارهایش گوش دهید :
______________________________________________
بدن انسان روشهای جالب و جذابی برای فرستادن علایم هشدار دهنده دارد که این علایم در واقع اسراری را از درون بدن فاش می کنند.
بدنتان با شما حرف می زند؛ فقط کافی است به او گوش دهید. بدن همیشه به شما هشدار می دهد چیزی در درونتان درست کار نمی کند. با من همراه باشید تا با 6 نمونه از این علائم، معناها و راه های درمانشان آشنا شوید.
1- نشانه: گرسنگی دائمی
================
بیماری احتمالی: اختلال در هضم غذا
اگر هر قدر غذا می خورید معده تان قصد پر شدن ندارد؛ یعنی بدن در هضم غذا مشکل دارد یا نمی تواند مواد مغذی غذاها را جذب کند، در نتیجه میل به مصرف شیرینی بالا می رود چون بدن می خواهد هر چه سریع تر انرژی کسب کند و خوردن مواد غذایی شیرین بهترین راه برای این کار است.
راه حل: با مصرف مواد غذایی متنوع به دستگاه گوارش کمک کنید. می توانید با نظر پزشک به مدت یک ماه بعد از غذا از قرص های حاوی آنزیم های گوارشی استفاده کنید. علاوه بر این موقع غذا خوردن آب زیاد ننوشید چون آب شیره گوارشی معده را رقیق می کند. برای تنظیم قند خون مصرف پروتئین را در اولویت قرار دهید.
2- نشانه: شوره سر
============
بیماری احتمالی: اختلال های هورمونی و حساسیت غذایی



ادامه مطلب...
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 

پاکسازی سیستم گوارش با مواد غذایی
"بدون شک، سیستم گوارشی یکی از مهم‌ترین سیستم‌های بدن است. در این مجموعه ارگان‌های حیاتی بدون خستگی کار می‌کنند تا بدن سالم بماند. در واقع عملکرد و قدرت سیستم ایمنی بدن به طور مستقیم با سلامت سیستم گوارشی ارتباط دارد..."
برخی از مواد غذایی در بهبود عملکرد سیستم گوارشی نقش مهمی دارد. این مواد نه تنها معده بلکه کبد و روده را نیز پاکسازی می‌کنند. از جمله آن‌ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
گوجه فرنگی
به عنوان سالم ترین ماده غذایی، معده را تمیز می‌کند. گوجه فرنگی حاوی لیکوپن است که مانند آنتی اکسیدان روی بدن تاثیر می گذارد.
چای سبز
این نوشیدنی دارای خواص متعددی است که با چاقی مفرط و اضافه وزن مقابله می‌کند. چای سبز غنی از آنتی اکسیدان است که به بدن در دفع رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند. رادیکال‌های آزاد علت اصلی بسیاری از بیماری‌هاست.
مرکبات
این میوه ها حاوی اسیدهای محلول در آب هستند که به معده در هضم بهتر غذا کمک می‌کنند. همچنین مصرف آن‌ها باعث می‌شود هنگام هضم غذا، روده مواد مغذی را بهترجذب کند.
هویج
هویج منبع عالی ویتامین A است. گفته می‌شود مصرف روزی 2 عدد هویج، طول عمر را تا 10سال افزایش می‌دهد.
زنجبیل
قرن هاست که خاصیت این گیاه بر روند هاضمه ثابت شده است. این گیاه از ایجاد گاز معده جلوگیری می‌کند.
میوه‌های توتی
این میوه‌ها غنی از آنتی اکسیدان هستند و در مقایسه با میوه‌های دیگر قند کمتری دارند.
آب نارگیل
این میوه به طور موثر حرارت بدن را کاهش می دهد. علاوه بر آن، در بهبود عملکرد روده و معده موثر است.
مغز میوه
مغز میوه‌ها خواص متعددی دارند. امگا3 موجود در آن‌ها به روند هاضمه کمک می‌کند.
سیر
سیر، به بهبود عملکرد سیستم هاضمه کمک می‌کند این گیاه حاوی ترکیب حیاتی به نام آلیسین است که به طور طبیعی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.
ماست
این ماده لبنی حاوی باکتری‌های سالم است که با باکتری‌های ناسالم که باعث اختلال در هضم می‌شوند، مقابله می‌کند.





تاریخ: یک شنبه 7 دی 1393برچسب:پاکسازی سیستم گوارش با مواد غذایی,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 

نسخه طلایی بسیار ساده ،برای درمان بیماری های رایج..
این مطلب ،خیلی مهم،بطور چشمگیری،
درمانیست برای دردها ،حتما بخوانید ..

1-پف چشم ها
بعد از غذا یک فنجان چای سبز بنوشید.
از دید علمی پف زیر چشم در واقع ایجاد دایره های سیاه رنگ در اثر حبس شدن مایعات در زیر چشم است .چای سبز با افزایش دادن مقدار ادرار به طور ناخواسته ورم را در همه قسمت های بدن کاهش می دهد.

2-دردهای عضلانی
راه حل: روزانه یک لیوان آلبالو یا دو لیوان آب میوه قبل و هنگام ورزش کردن بنوشید.
در درمان علمی آنزیم ضد التهاب همان قرص ایپوپروفن تجویز می‌شود که عوارضی از قبیل اختلال در معده و دستگاه گوارش و پوکی استخوان را به همراه دارد.

3-ضعیف شدن حافظه
راه حل: هر روز یک چهارم فنجان تخم آفتابگردان میل کنید.
از نظر علمی ویتامین E موجود در دانه های تخم آفتابگردان نورون های مغز شما را از فشار اکسیداتیو محافظت می‌کند و این به معنای افزایش عمر حافظه است.

4-پیر شدن پوست
راه حل : روزانه یک پرتقال یا ۱۶۸ گرم آب پرتقال
از نظر علمی ویتامین C کمک می کند پوست کلاژن بسازد پروتئنی که الاستیک پوست را می سازد.

5-کاهش تمرکز
راه حل : روزی یک عدد تخم مرغ مصرف کنید
از نظر علمی تخم مرغ به دلیل داشتن کولین یک ماده مغذی است و توانایی های مغز را در ارسال فرمان به سایر قسمت های بدن افزایش می دهد و در عین حال همچنین لز ساختار غشایی سلولهای مغز نیز محافظت می کند.

6-ساییدگی عضلات
راه حل: خوردن روزانه یک عدد سیب توصیه می شود.
سیب کاملا سرشار از اسید ursolic عامل های تولید کننده انسولین مانند (IGF1) و خود انسولین است که این دو هورمون نقش بسیار عمده ای در ساختار عضلات دارند.

7-افسردگی
سعی کنید در وعده های غذایی خود حداقل روزی یک فنجان برنج قهوه ای پخته شده مصرف کنید.از نظر علمی کربوهیدراتی که در برنج موجود است در تنظیم سرتونین که یک ناقل عصبی کلیدی در کنترل خلق و خو و سرکوب کردن اضطراب بسیار موثر استو برنج قهوه ای بهترین منبع کربوهیدراتی را در اختیارتان قرار می دهد.

8-بی خوابی
راه حل روزانه ۱۱۲ گرم مرغ را در وعده های غذایی خود داشته باشید.
از نظر علمی تریپتوفان که اغلب در شترمرغ یافت می شود در درمان بی خوابی بسیار موثر است ولی اسید آمینه هایی که به وفور در مرغ وجود دارد به همین اندازه اثر دارد چون هورمون خواب ( ملاتونین )را تولید می کند.

9-دل پیچه
راه حل : مصرف یک یا دو برگ نعناع صحرایی
نعناع صحرایی در هضم غذا همچنین در تسکین دردهای التهابی دستگاه کوترش بسیار موثرا است ابته چای نعناع هم همین کارآرایی را دارد.

10-کم شدن انرژی بدن
راه حل : روزی یک عدد موز بخورید.
میوه هایی که دارای پتاسیم هساتند منبع بسیار خوبی از منیزیم که یک عنصر کلیدی در تولید و ذخیره انرژی می باشند.

11-اضطراب
راه حل :یک چهارم فنجان بادام زمینی در روز میل کنید.
اگر بدن شما به اندازه کافی اسید آمینه مورد نیاز باری گاما را تولی نکند مغز مستعد به ابتلا شدن اضطراب می شود . بادام زمینی یکی از بهترین و خوشمزه ترین منبع گلوتامین است اسید آمینه مورد نیاز ساخت گاما را فراهم می کند..




تاریخ: پنج شنبه 4 دی 1393برچسب:راز سلامتی با گیاهان شفا بخش,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

پوست سالم و تغذیه

پوست بزرگترین عضو بدن است که بطور مداوم تحت تأثیر عوامل خارجی و داخلی است و فرآیند این تأثیرات گاه به صورت‌های پیری، جوش و التهابات پوستی بروز می‌کند. پوست انسان بدن را از آسیب‌های مختلف مکانیکی و اثرات شیمیایی حفظ می‌کند و در حفظ سیستم ایمنی بدن نیز نقش مهمی برعهده دارد. همچنین در زیبائی و جذابیت ظاهری افراد نیز دارای نقش بسیار مهمی می‌باشد. برنامه غذایی نادرست، آلودگی، کار زیاد و استراحت کم، زیبائی پوست را به مخاطره می‌اندازد. برخی از نکات در تغذیه ، که در سلامتی و زیبایی پوست تاثیر دارند عبارتند از:
مصرف میوه ها و سبزیجات :حتماً از قدیمی ترها شنیده اید که مصرف مواد غذایی تازه کلید جوانی است. اکنون این مساله از نظر علمی نیز به اثبات رسیده است. میوه و سبزی تازه از پیری زودرس پوست جلوگیری می کنند زیرا محتوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند. بسیاری از رنگدانه های شیمیایی که در میوه ها و سبزی ها موجودند خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی دارند. این آنتی اکسیدان ها موجب جلوگیری از تخریب سلولی می شوند. بدین صورت که رادیکال های آزاد موجود در بدن خصوصاً در منطقه پوست را که در تماس با محیط اطراف است، فلج کرده و جلوی عملکرد تخریبی آنها را می گیرند. برای اطمینان از وجود آنتی اکسیدان کافی در میوه و سبزی، آنها بصورت خام و تازه مصرف کنید، چون حرارت و نگهداری در یخچال و فریزر محتوای آنتی اکسیدانی آنها را کاهش می دهد.
نوشیدن مایعات :پوستی که رطوبت کافی داشته باشد کمتر چروک می شود، پس با مصرف مقدار زیادی آب در طی روز، آب مورد نیاز برای تعریق پوست را فراهم کنید تا خشک نشود. متخصصان توصیه می کنند که 6 تا 8 لیوان آب در روز بنوشید. قهوه و نوشابه منابع خوبی برای تامین مایعات نیستند زیرا حاوی کافئین هستند که یک ماده ادرار آور است و موجب دفع آب بصورت ادرار می شود. نکته دیگر اینکه 2 تا 3 ساعت قبل از خواب آب زیادی ننوشید زیرا ممکن است موجب افزایش ورم صبحگاهی و کشیدگی بیش از اندازه پوست شود.
میزان کالری مصرفی :غیر از سوختن پوست زیر آفتاب ظهر، اضافه و کم کردن وزن به سرعت پوست را چروک می کند، زیرا با افزایش چربی بدن پوست کش آمده و با لاغر شدن، چربی بدن تحلیل می رود و پوست جمع شده ، چروک می خورد. البته میزان جمع شدن پوست به سن فرد، ژنتیک و دیگرعوامل موثر مثل نوع رژیم بستگی دارد. پس مراقب کالری مصرفی تان باشید تا دچار اضافه وزن نشوید و اگر قصد کاهش وزن دارید ، حتماً زیر نظر متخصص تغذیه رژیم بگیرید زیرا اضافه و کم کردن مرتب وزن، نه تنها برای پوست بلکه برای کل بدن مضر است.
شیوه پخت غذا:شیوه کلی پخت غذا استفاده از حرارت است و همانطوری که می دانید و کلیه شیمی دان ها گفته اند افزایش حرارت موجب تغییر محتوایی در مواد غذایی می شود. بدین معنا است که هر دفعه گرم کردن غذا، فرایندهای تخریبی اکسیداسیون به سرعت بالا می رود؛ به عبارت دیگر حرارت، مواد مغذی و آنتی اکسیدان های موجود در غذا را کاهش و رادیکال های آزاد را افزایش می دهد. در نتیجه آنتی اکسیدان کمتر و رادیکال آزاد بیشتری دریافت می کنیم که عامل اصلی پیری پوست است. ولی نخوردن غذای پخته هم اشتباه است و نباید مصرف غذاهای پخته شده را قطع کنید تا از اثرات مخرب آن مصون باشید. باید مدت زمان پخت مواد غذایی را کاهش دهید و از سرخ کردن زیاد غذاها و پختن آنها با مقادیر فراوان روغن و چربی بپرهیزید. بهترین روش پخت، پختن غذا با مواد غذایی کاملاً تازه در مدت کم و مصرف سریع آن است.




تاریخ: سه شنبه 11 آذر 1393برچسب:پوست سالم و تغذیه,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 

3 غذای عالی برای کوچک کردن شکم
 
 کاهش وزن ,  آب کردن شکم
این غذاها را بخورید تا خواب بهتری داشته باشید، وزن بیشتری کم کنید، و شکم خود را آب کنید. به شما می‌گوییم که چطور شروع کنید!
سفره غذای خود را با این غذاهای کاهش دهنده وزن پر کنید تا به کنترل هورمون گرسنگی و داشتن شکمی تخت کمک کنند.
 
باورتان بشود یا نه، بدن شما در‌ واقع دوست ندارد که چربی انبار کند و راز کاهش وزن پایدار در محاسبات پیچیده کالری و ترفندهای کاهش وزن نیست. بلکه همه چیز به مقابله با گرسنگی طبیعی و تنظیم ریتم خواب برای پایان دادن به عادت‌های نادرست و سوزاندن چربی بستگی دارد.
 
ساعت درونی خواب و خوراک بدن، به دلیل غذاهای نامناسبی که هر روز می‌خوریم و نور مصنوعی بیش از حد در شب، کاملاً به هم ریخته است. در نتیجه شما در چرخه چاقی گرفتار شده‌اید. زیرا هورمون‌های گرسنگی که اشتهای شما به غذا را غیرقابل کنترل می‌کنند دائم در بدنتان ترشح می شوند. اما اگر برنامه خواب و خوراک طبیعی بدن خود را تنظیم کنید، می‌توانید بالاخره واقعاً با شکم جلو آمده خود خداحافظی کنید.
 
روش انقلابی رژیم آب کردن شکم (Belly Melt Diet) به صورت علمی توضیح می‌دهد که چرا یک خواب شب خوب به کاهش وزن شما کمک می‌کند و چگونه خوردن غذای مناسب در زمان مناسب می‌تواند نیاز بدن شما به روغن و طعم را برطرف کرده و هوس خوردن را در شما سرکوب کند. بعلاوه غذاهای خاص از بین برنده شکم می‌توانند به خواب بهتر و کاهش وزن هم کمک کنند.
 
این غذاهای سالم در رژیم آب کردن شکم به صورت وعده‌های غذایی و دستور پخت قرار گرفته‌اند، اما شما می‌توانید از آن‌ها به شکلی که خودتان دوست دارید در رژیم غذاییتان استفاده کنید. این غذاها را بخورید تا خواب بهتری داشته باشید، وزن بیشتری کم کنید، و شکم خود را آب کنید. به شما می‌گوییم که چطور شروع کنید!
 
 کاهش وزن ,  آب کردن شکم
 
_ ماهی
یک روز دیگر و یک تحقیق دیگر درباره فواید خوردن ماهی و دلیل خوب برای خوردن آن. ما از مطالعات روی جانوران می‌دانیم که اگر رژیم غذایی فقیر از امگا ۳ باشد، ریتم طبیعی غده پینه‌آل (غده صنوبری شکل به اندازه نخود فرنگی که در مرکز مغز قرار دارد) مختل می‌گردد، و ترشح ملاتونین، یعنی هورمون خواب دچار تغییر می‌شود. اگر برنامه غذایی تان کمبود امگا 3 داشته باشد در این صورت در زمان‌های طبیعی استراحت خود نمی‌خوابید و در نتیجه بیدار می مانید.

از سوی دیگر، تغذیه غنی از امگا ۳ می‌تواند باعث افزایش سلامت قلب و کاهش خطر زوال عقل، و بهبود سلامت عمومی شود. در رابطه با کاهش وزن، بسیاری از غذاهای حاوی امگا ۳ غنی از پروتئین هستند و تحقیقات بسیاری نشان می‌دهند که پروتئین باعث احساس سیری می‌شود. حتی کالری بیشتری هم برای هضم و جذب پروتئین به نسبت چربی و کربوهیدرات سوخته می‌شود.
 
چطور میزان مورد نیاز را دریافت کنید :
اگر غذاهای غنی از امگا ۳ (مثل ماهی‌های ساردین‌، سالمون، هالیبوت و یا گردو، دانه گیاه کتان و سبزیجات برگ‌دار سبز تیره) کم مصرف می‌کنید، پس باید بیشتر از آن‌ها بخورید. اگر خوردن اینگونه غذاها برای شما آسان نیست، می‌توانید از قرص‌های روغن ماهی یا گیاه کتان استفاده کنید.
 
 کاهش وزن ,  آب کردن شکم

_ آجیل
اگر بهانه دیگری برای آجیل خوردن نیاز دارید، باید بگوییم که این خوراکی های چرب منبعی عالی برای منیزیم هستند که باعث بهبود روحیه می‌شود. کمبود منیزیم در بدن باعث می شود قسمتی از مغز که ترشح ملاتونین را تنظیم می‌کند از کار باز مانده و خواب شما مختل می‌گردد. در ما انسان‌ها کمبود منزیم می‌تواند باعث اختلالات فصلی (SAD)، افسردگی و حالت اشتیاق به خوردن کربوهیدرات‌ها در تاریکی زمستانه شود.
 
یک بررسی توسط محققین USDA در سال ۲۰۱۰ که در Magnesium Research منتشر شده است نشان می‌دهد که تکمیل یک دوره درمان با منیزیم در افرادی که مشکل خوابیدن دارند، باعث می‌شود که آن‌ها به راحتی در شب بخوابند. به یک گروه از ۱۰۰ نفر داوطلبان که بالای ۵۱ سال سن داشتند، روزانه ۳۲۰ میلی‌گرم منیزیم داده شد، در حالی که به گروه دیگر قرص قلابی بدون منیزیم (Placebo) داده شد. پس از ۷ هفته، آن‌هایی که منیزیم دریافت کرده بودند خواب بهتری داشتند و به عنوان یک نتیجه جانبی، سطوح کمتری از گر گرفتگی‌های خطرناک (که ناشی از واکنش سیستم ایمنی نسبت به بیماری قلبی، سرطان، دیابت و آلزایمر است) نشان می‌دادند.
 
چطور میزان مورد نیاز را دریافت کنید :
غذاهای غنی از منیزیم، برای کاهش وزن هم مناسبند. این غذاها عبارتند از ماهی و آجیل‌های غنی از پروتئین، و حبوباتی مانند عدس، سویا و لوبیای سیاه و همچنین غلات غنی از فیبر مثل سبوس.
 
 کاهش وزن ,  آب کردن شکم
 
_ شیر
هرچند که هنوز ارتباط کلسیم و کاهش وزن ثابت شده نیست ( در برخی بررسی‌ها به عنوان عامل مؤثر در کاهش وزن معرفی می‌شود و در برخی برعکس )، اما آشکار شده که در مورد برآمدگی شکم، شیر اثر مثبتی دارد.
 
یک بررسی توسط محققین دانشگاه آلاباما در بیرمنگام در سال ۲۰۱۰ نشان داد، در گروهی ۱۰۰ نفره از زنان غیر یائسه، در آن‌هایی که رژیم غذایی پرکلسیمی داشتند، چربی به طور قابل ملاحظه‌ای کمتر بود. در‌ واقع به ازای هر ۱۰۰ میلی‌گرم کلسیمی که آن‌ها در روز مصرف می‌کردند  3 سانت از چربی زیر شکمی ( چربی بدی که دور اندام‌های داخلی شکم را می‌گیرد و باعث افزایش خطر بیماری‌های قلبی و سرطان می‌شود ) آنها کمتر شده بود. همانند منیزیم، کلسیم هم می‌توانند کمک کند که بهتر بخوابید و اگر زیاد پیش می‌آید که با بی‌حسی یا گرفتگی عضلات از خواب بیدار شوید، کمک می‌کند که عضلات، فیبرها و اعصاب راحت‌تری داشته باشید.
 
چطور میزان مورد نیاز را دریافت کنید
لبنیات روش خوبی است، اما راه‌های دیگری هم برای دریافت کلسیم وجود دارد، مثل ساردین، آب پرتقال غنی شده، پنیر سویا و سبزیجات برگ‌دار سبز تیره مثل اسفناج.



تاریخ: یک شنبه 9 آذر 1393برچسب:3 غذای عالی برای کوچک کردن شکم ,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

چای سنتی ایرانیان

اكثرا چايهاي به شرح ذيل مورد تاييد ائمه معصومين عليهم‎‎‎السلام و اساتيد بزرگي چون شيخ‎‎‎الرئيس ابن سينا مي‎‎‎باشد.

 
طرز تهيه چاي سنتي ايراني: بعد از مخلوط كردن، مواد را روي حرارت كم قرار دهيد تا به نقطه جوش برسد، سپس قوري را روي حرارت غير مستقيم( كتري يا سماور) قرار داده، 15  دقيقه دم بكشد، صاف نموده و مصرف كنيد.

توجه: چاي هرچه بيشتر دم بكشد، بهتر است. چاي بعد از دم كشيدن به مدت طولاني (چند روز) قابل مصرف است. كتري يا قوري بايستي مسي يا رويي باشد.

چاي گل گاو زبان و سنبل طيب:

مواد:گل گاو زبان(4  قاشق مرباخوري) ، سنبل طيب(1  قاشق مرباخوري)، ليمو عماني(1عدد)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

خواص : طبيعت گرم و تر،آرام بخش اعصاب، خواب آور، رفع سردردهاي عصبي، رفع دردهاي كليوي، ضد سودا و صفرا ، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع، تقويت قوه باء.

در ادامه میخوانیم



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 7 بهمن 1392برچسب:,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

غذای مغز چیست؟

گردو را به نام غذای مغز نیز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست، بلکه به خاطر وجود امگا ۳ فراوان آن می باشد. برای درست عمل کردن مغز، به امگا ۳ نیاز داریم. مصرف ۴ عدد مغز گردو در روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا ۳ می گردد. یک چهارم فنجان مغز گردو، در حدود ۸/۹۰ درصد نیاز روزانه بدن به این چربی ضروری را تامین می کند.

- فواید گردو:

موسسه غذا و دارو پیشنهاد کرده است که برای سلامت قلب روزانه ۳۰ گرم گردو بخورید.
گرچه فواید زیادی در آجیل پنهان است، بعضی ها به گمان این که آجیل موجب افزایش وزن می شوند، از خوردن گردو و دیگر آجیل ها امتناع می کنند. ولی ثابت شده است، افرادی که حداقل ۲ بار در هفته آجیل مصرف می کنند، احتمال افزایش وزن در آنها به مراتب کمتر از آنهایی است که اصلا آجیل مصرف نمی کنند. پس به گمان این که اگر گردو یا آجیل بخورید چاق می شوید، این غذای بسیار خوشمزه و مفید را از خود دور نکنید.

- ویتامین ها و عناصر معدنی موجود در گردو :

گردو بهترین منبع منگنز و مس می باشد.
در گردو، منیزیم و فسفر نیز وجود دارد. مقداری روی، آهن، کلسیم و سلنیوم نیز پیدا شده است.
گردو مقدار کمی سدیم یا نمک دارد.
گردو حاوی بیشترین مقدار ویتامین های B۶، B۱ و B۵( پانتوتنیک اسید) می باشد.
در گردو ویتامین هایی نظیر E ، B۳ و B۲ نیز وجود دارد.
کالری گردو زیاد است. حدود ۶۵۴ کالری در هر ۱۰۰ گرم گردو وجود دارد. لذا بهتر است روزی که می خواهید گردو مصرف کنید، کالری آن را محاسبه کرده و از کالری روزانه خود کم کنید. به این ترتیب ترس از چاق شدن را نخواهید داشت؛ برای مثال، اگر کالری مورد نیاز شما در روز ۲۰۰۰ کالری است و شما ۱۰۰ کالری گردو مصرف می کنید، لذا می توانید ۱۹۰۰ کالری باقی مانده را از مواد غذایی مختلف دریافت کنید.
ولی اگر می خواهید گردو میل کنید و همانند روزهای گذشته غذاهای روزانه خود را نیز مصرف کنید، این نکته را از یاد نبرید که باید ۱۳۱ دقیقه پیاده روی کنید تا انرژی دریافت شده از گردو، بسوزد.
گردو در حدود ۷/۶ گرم فیبر دارد.
۱۵درصد از چربی های گردو از نوع چربی های غیر اشباع و مفید برای سلامت قلب می باشد. این نوع چربی، پایین آورنده کلسترول بد(LDL) و افزایش دهنده کلسترول خوب(HDL) است.

لیستی از مجموعه فواید گردو :

۱) کاهش کلسترول کل
٢) کاهش LDL کلسترول
٣) افزایش HDL کلسترول
۴) افزایش قابلیت ارتجاعی رگ های بدن
۵) محافظت در برابر بیماری قلبی
۶) افزایش قدرت ذهن و هوش
٧) مفید برای تنگی نفس
٨) جلوگیری از ورم مفاصل
٩) مفید در بیماری های پوست نظیر: اگزما و پسوریازیس( به وجود آمدن لکه های قرمز رنگ در پوست)
١٠) ضد سرطان
۱۱) دارای آنتی اکسیدان. در بین آجیل ها، آنتی اکسیدان گردو و شاه بلوط از همه بیشتر است.
١٢) محافظت از سیستم ایمنی
١٣) جلوگیری از لخته خون
۱۴) تنظیم سوخت و ساز در بدن
١۵) تنظیم فشار خون
١۶) تنظیم قند خون
١٧) جلوگیری از پارکینسون و آلزایمر
١٨) جلوگیری از سنگ کیسه صفرا
۱۹) حفاظت از استخوان
٢٠) روغن گردو درمان کننده دردهای مفاصل است و جذب مواد غذایی را آسان می کند.
۲۱) کودکانی که مقدار امگا ۳ در برنامه ی غذایی شان کم است، اختلالاتی مانند بیش فعالی یا هایپراکتیوی، مشکلات رفتاری، کج خلقی و مشکلات خواب در آنها زیاد است.
۲۲) زنانی که در هفته ۲۸ گرم آجیل و بادام زمینی مصرف می کنند، ۲۵ درصد احتمال پیشرفت سنگ کیسه صفرا را کم می کنند.
٢٣) اگر می خواهید خواب آرامی داشته باشید، برای شام، سالاد سبزیجات به همراه گردو مصرف کنید.

 




تاریخ: یک شنبه 22 دی 1392برچسب:غذای مغز چیست؟,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی




 

همه روزه از کشف علمی جدیدی درباره فواید عسل باخبر می شویم . یکی از آخرین آنها اینکه عسل حاوی ضد باکتری( آنتی بیوتیک ) های قوی می باشد...

در یک بررسی جدید که دانشگاه سیدنی آن را انجام داده است . پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که عسل دارای قدرت شگفت انگیزی در صیانت از بدن در برابر باکتری ها دارد . "دی کارتر" استاد شرکت کننده در دانشکده علوم زیستی و میکروبی از دانشگاه سیدنی می گوید : عسل می تواند جایگزین بسیاری از آنتی بیوتیک ها باشد . همچنین استفاده از عسل بعنوان کمک دهنده آنتی بیوتیک عمر مفید بودنشان را افزایش می دهد

  

عسل بهترین غذا برای کودکان ، جوانان و بزرگسالان می باشد. عسل صدها ماده مفید برای بدن را داراست: ویتامین های ضروری برای رشد ، املاح و مواد معدنی و....

 

  

در زیر به صورت بسیار خلاصه وار چند مورد از فواید عسل را مرور می کنیم...

عسل و درمان سرطان پوست:

بعد از تحقیقات طولانی دکتر Glenys Round  متخصص امراض سرطان کشف عجیبی در مورد عسل انجام داد. او می گوید ما از عسل برای درمان سرطان پوست استفاده می کنیم عسل از پوست عبور می کند و آنچه که دارو های شیمیایی از انجام آن عاجز می مانند را انجام می دهد.

عسل و درمان زخم ها:

بسیاری از دارو ها از درمان زخم ها عاجز ماندند . در حالی که عسل می تواند زخم ها را بدون هیچگونه عوارض جانبی درمان دهد. (سالانه 6 بلیون دلار صرف درمان سوختگی ها و زخم ها می شود که در صورت استفاده از عسل مقدار قابل توجهی از این مبلغ صرفه جویی می شود)

  

عسل و درمان زخم معده:

عسل در درمان زخم معده و التهاب حنجره کاربرد فراوان دارد. عسل سبب پراکنگی تجمع میکروب ها و در نتیجه ضعیف شدن و از بین رفتن آنها می شود.

و اکنون تیتر وار...

 -  درمان بی خوابی با حل کردن یک قاشق عسل در آب و نوشیدن آن قبل از خواب...

- درمان شکاف لب ها و درمان پوست چروکیده و افتاده....

- یک قاشق عسل در هر روز می توند فرد را از سکته های قلبی ناگهانی باز دارد...

- در یک تحقیق جدید دانشمندان می گویند که خوردن یک قاشق عسل هر روز در درمان سرفه های مزمن بیشتر از دارو های شیمیایی معرف موثر است

- قدرت بالا در درمان آسم و التهاب ریه ها

- درمان اضطرابات روحی و عصبی

- درمان التهابات لثه و پوسیدگی دندان

- موثر بودن در درمان ضعف جنسی و نازایی

و فواید بی شمار دیگر که در حوصله این مطلب نمی گنجد....

قرآن چه می گوید...

خداوند حکیم ، خالق زبور و عسل به خاصیت درمانی عسل اشاره کرده است و می فرماید:

(يَخْرُجُ مِنْ بُطُونِهَا شَرَابٌ مُخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاءٌ لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآَيَةً لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ) [النحل: 69]

ترجمه:« از درون [شكم] آن شهدى كه به رنگهاى گوناگون است بيرون مى‏آيد در آن براى مردم درمانى است راستى در اين [زندگى زنبوران] براى مردمى كه تفكر مى‏كنند نشانه [قدرت الهى] است»





تاریخ: دو شنبه 10 تير 1392برچسب:عسل و ویژگی های درمانی باور نکردنی,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

نمک


این روزها نمک در همه غذاهای ما دیده می شود. غذاهای آماده، فست فود ها و تنقلاتی که مصرف می کنیم، همه حاوی مقادیر زیادی نمک در خود هستند؛ و نمک، یکی از منابع اصلی سدیم. تخمین زده می شود که هر فرد، روزانه نزدیک به ۳۵۰۰ میلی گرم سدیم مصرف می کند. البته گفته می شود اگر شما در معرض بیماری های قبلی و فشار خون هستید، بهتر است این میزان را به ۱۵۰۰ تا ۲۳۰۰ میلی گرم در روز کاهش دهید. اما برای این کار، قدم نخست، افزایش آگاهی ها و فراموش کردن برخی تصورات غلط در خصوص نمک است.
پس برای دانستن بیشتر در خصوص نمک و سلامتی خود، این مطلب را از دست ندهید.
 
بدن به نمک کمتری نسبت به آنچه تصور می کنید نیازمند است
 
هر چند که مصرف نمک کافی برای دریافت سدیم در بدن، ساده به نظر می رسد، اما این یعنی چه میزان نمک؟ دکتر آلیسون مَسی، متخصص تغذیه در مرکز پزشکی ��#1605;رسی��در بالتیمور می گوید: یک قاشق چایخوری نمک حاوص ۲۳۰۰ میلی گرم سدیم است.
با توجه به این نکته، به توصیه دکتر آلیسون، افراد بالای ۵۱ سال که به دیابت، فشار خون یا بیماری های کلیوی مزمن دچارند، بهتر است به منظور کم کردن خطرات ناشی از مصرف نمک اضافه، میزان مصرف روزانه خود را به نصف قاشق چایخوری و حتی کمتر از آن، کاهش دهند.
 
نمک همه جا در کمین است
 
میزان سدیم مصرفی در طول روز، بیش از چیزی است که تصور می کنید. دکتر آلیسون در این باره می گوید: با بررسی مواد غذایی مصرفی بیماران مختلف، متوجه وجود منابع آشکار سدیم در آنها شدیم. مواد غذایی منجمد، غذاهای میان وعده، گوشت، سوپ کنسرو شده و پنیر، تنها برخی از این غذاها هستند که در خود سدیم اضافه دارند.
برای مثال در نصف فنجان سس ماکارونی، نزدیک به ۹۰۰ میلی گرم سدیم وجود دارد. همچنین برخی چاشنی ها مانند سس گوجه فرنگی، حاوی ۱۹۰ میلی گرم سدیم در هر قاشق غذاخوری هستند. پس اگر در طول روز چنین موادی را به میزان زیاد مصرف می کنید، بهتر است حداقل در مصرف نمک خالص، وسواس بیشتری به خرج دهید.
 
نمک یکی از عوامل اصلی مشکلات قلبی است
 
اغلب مردم از تاثیر سدیم بر افزایش میزان فشار خون، آگاهند. اما یک رژیم غذایی با میزان زیاد نمک در غذاها، می تواند منجر به تشدید مشکل و خطرات بعدی شود. به گفته دکتر رانیا باتاینه، کارشناس تغذیه، یک رژیم پُر از سدیم، می تواند منجر به از دست دادن بیشتر آب توسط کلیه ها شود و این مساله افزایش پمپاژ خون را توسط قلب منجر شده و بدین ترتیب فشاری که به قلب می آید لحظه به لحظه بیشتر می شود. چنانچه خود شما یا برخی از افراد خانوادتان سابقه مشکلات قلبی داشته اند، بهتر است در مصرف نمک محتاط تر عمل کنید.
 
نمک می تواند به سیستم عصبی آسیب برساند
مقدار کافی سدیم برای سلامت سیستم عصبی ضروری است. دکتر رانیا نقش سدیم را در عملکرد صحیح سیستم عصبی حیاتی می داند. ارسال اطلاعات از مغز به سایر اندام ها وابسته به سدیم است و میزان متعادل سدیم و پتاسیم در بدن، ضروری است. اما سدیم اضافی می تواند منجر به اختلال در عملکرد سیستم عصبی شود. وجود سدیم بیش از حد در بدن، می تواند برای سیستم اعصاب، خطرات جدی به همراه داشته باشد.
نتایج مطالعات انجام شده بر روی دوازده هزار فرد بزرگسال نشان داده است که میزان متعادل سدیم و پتاسیم در بدن می تواند خطر ابتلا به برخی بیماری ها را کاهش دهد. و کاهش مصرف برخی مواد غنی از سدیم، کاهش میزان نمک مصرفی و همچنین مصرف سبزیجات تازه می تواند میزان سدیم را در بدن به حد تعادل برساند.
 
نمک دریایی، جایگزینی سالم نیست
شاید اکثریت افراد تصور کنند که نمک دریایی ��#1576;خاطر سدیم کمتر��برای سلامتی مفیدتر است. اما به گفته دکتر بایتانه، واقعیت این است که ترکیب شیمیایی نمک طعام و نمک دریایی یکسان است. هر دو نمک حاوی مقدار مشخصی سدیم هستند و در هر قاشق چایخوری از هر کدام، مقدار مساوی از سدیم (۲۳۰۰ میلی گرم) یافت می شود.
اما تفاوت اصلی در نحوه تولید این دو نوع نمک است. دکتر بایتانه توضیح می دهد که نمک دریایی از آب های شور دریا استخراج می شود. آب را تبخیر کرده و نمک را برداشت می کنند. این درحالی است که نمک طعام اغلب از استخراج و تصفیه منابع زیرزمینی نمک به دست می آید.
 
خود را به غذاهای کم نمک عادت دهید
 
اضافه کردن طعم دهنده های طبیعی که جایگزین های خوبی برای نمک هستند، راهی آسان برای کاهش مصرف نمک است. دکتر پاملا شنفلد، متخصص تغذیه می گوید بسیاری از گیاهان سالم مانند رُزماری، آویشن، فلفل سیاه و پونه کوهی دارای میزان فوق العاده ای آنتی اکسیدان و البته خواص مفید بسیار هستند که جایگزین هایی مناسب برای نمک به حساب می آیند.
 
به هنگام خرید نمک جانب احتیاط را رعایت کنید
دکتر هلی هرینگتون متخصص تغذیه از شیکاگو، در خصوص خرید و مصرف نمک هایی که تحت عنوان نمک سالم و دارای آنتی اکسیدان و ویتامین های اضافی، در مراکز فروش عرضه می شوند هشدار داده و توصیه می کند به جای مصرف نمک هایی که دارای این عناوین تبلیغاتی هستند، بهتر است با تغییر عادات غذایی و استفاده از چاشنی های جایگزین نمک، به طعم بهتر غذاها و البته سلامتی خود کمک کنید.

 




تاریخ: سه شنبه 21 خرداد 1392برچسب:نمک,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 

همراه این غذا بهتر است کمی نان سبوس دار یا نان جو استفاده شود. این غذا باعث پایین آوردن کلسترول، قند خون برای افراد دیابتی و برای افرادی که اوره آنها بالا است بسیار مفید است. اگر با نان جو استفاده شود دارای 22 تا 24 گرم فیبر است.

مواد لازم :

بروکلی 1 ساقه بزرگ
هویج 3 عدد کوچک یا 2 عدد بزرگ
مغز کرفس یک شاخه
سیر یک حبه
پیاز 2 عدد کوچک یا 1عدد بزرگ
زنجبیل تازه 2 برش
قارچ 250 گرم
آب پرتقال طبیعی و تازه 1 لیوان
کدوی بزرگ 4 عدد
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
سیب یک عدد
هویج چند عدد برای تزئین


طرز تهیه :
پیاز، زنجبیل رنده شده، ادویه و سیر را به همراه سبزیجات خرد شده تفت می دهیم.
داخل کدوها را خالی می کنیم سبزیجات تفت داده شده را داخل کدوها می ریزیم.
کدوها را در قابلمه می چینیم و با آب پرتغال آنها را به مدت نیم ساعت یا کمتر می پزیم.
همراه این غذا بهتر است کمی نان سبوس دار یا نان جو استفاده شود. این غذا باعث پایین آوردن کلسترول، قند خون برای افراد دیابتی و برای افرادی که اوره آنها بالا است بسیار مفید است. اگر بانان جو استفاده شود دارای 22 تا 24 گرم فیبر است.

اطلاعات غذایی :

کالری 556 کیلوکالری
کربوهیدرات 46 گرم
فیبر 12 گرم
چربی 21 گرم
پروتئین 46 گرم
قند 14 گرم



تاریخ: یک شنبه 6 اسفند 1391برچسب:غذایی فوق العاده رژیمی ,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

تلاش دختران ایرانی برای باربی شدن!    

 
ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است.

موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند. روزگاری نه چندان دور، قبل از اینکه اختلالاتی نظیر «بی‌اشتهایی روانی» در دختران جوان و «توهم» خود زشت پنداری راه خود را در میان افراد جامعه باز کنند، زیبایی افراد بر حسب میزان اضافه وزن سنجیده می‌شد.

در آن دوران بر اساس جهل ناشی از در دسترس نبودن اطلاعات پزشکی، کمتر کسی انواع و اقسام بیماری‌ها و مرگ و میرهای زودهنگام و بی‌دلیل را به اضافه وزن و خطرات ناشی از آن ربط می‌داد. امروزه اما آنچه به عنوان زنگ خطر برای جوامع مدرن و در حال تغییر و ساکنان آن به صدا درآمده است، هشدار در برابر تمایل شدید برخی از دختران جوان به کاهش وزن بیش از حد و عوارضی است که به اندازه آسیب‌‌های ناشی از اضافه وزن خطرناک هستند.

این اختلال که بنا به گفته کار‌شناسان با نام بیماری «بی‌اشتهایی عصبی» شناخته شده، با سوق دادن افراد به سوی مجموعه‌ای از عوارض پزشکی، از بالا‌ترین میزان خطر مرگ و میر در بین سایر اختلالات روان‌شناسی برخوردار است.


ادامه مطلب...
تاریخ: یک شنبه 6 اسفند 1391برچسب:تلاش دختران ایرانی برای باربی شدن! ,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 

 

رژیم آب چیست؟

رژیم آب که برخی آن را با نام رژیم آب سرد نیز می شناسند، یکی از جدیدترین روشها برای آب کردن چربیها محسوب می شود. رژیم آب به سایر رژیم های رایج امروزی که خوردن برخی مواد غذایی را محدود و یا به کل ممنوع می کنند ، شباهت چندانی ندارد. رژیم آب مصرف غذا را برای شما محدود نمی کند و به ورزش هم احتیاج ندارد. کسانی که رژیم آب می گیرند می توانند هرچه که دلشان می خواهد مصرف کنند و در نهایت وزن خود را کاهش دهند.

پیدایش رژیم آب :
ریشه و تاریخچه اصلی رژیم آب مشخص نیست ، برخی از منابع اینترنتی معتقدند این رژیم از یک مقاله که در سال ۱۹۹۷ توسط موسسه تحقیقات دورهام واقع در کارولینای شمالی منتشر شد، الهام گرفته شده است درحالیکه داگلاس سیلور پورتر که ظاهرا" یک پزشک و دانشمند است ادعا می کند او رژیم آب را اختراع کرده است.

فلسفه رژیم آب :
فلسفه ای که پشت این رژیم خاص وجود دارد این است که وقتی ما آب سرد مصرف می کنیم بدن ما کالری بیشتری می سوزاند تا دمای آب مصرف شده را بالا ببرد و به دمای طبیعی بدن که حدود ۹۸.۶ درجه فارنهایت است برساند.هرچه آب سردتر باشد بدن مجبور است برای گرم کردن آن بیشتر کار کند و بنابراین وقتی ما آب خیلی سرد می نوشیم کالری بیشتری مصرف می کنیم ، علاوه براین نوشیدن آب قبل و یا میان غذا باعث می شود که ما بیشتر احساس سیری کنیم و کمتر به سراغ غذا برویم. همچنین گفته می شود که رژیم آب سموم را از بدن دفع می کند.

رژیم آب چگونه کار می کند؟
در رژیم آب ، فرد رژیم گیرنده باید ۸ وعده آب بنوشد و در هر وعده باید حدود ۸ اونس (۲۲۶ گرم ) آب مصرف کند، بنابراین فرد رژیم گیرنده باید بدون در نظر گرفتن مقدار آبی که بطور طبیعی در هر روز مصرف می کند ، هر روز ۶۴ اونس آب اضافی مصرف کند. این میزان آب باید در طول روز و همراه غذا ویا بدون غذا مصرف شود.

مزایا و معایب رژیم آب :
یکی از مزایای این رژیم این است که آب رایگان است و در نتیجه همه می توانند از این رژیم استفاده کنند. یکی از معایب آن هم این است که فرد رژیم گیرنده مجبور است دائما" به دستشویی برود. برخی منتقدان معتقدند که رژیم آب در واقع یک رژیم نیست بلکه راهی برای تشویق کردن مردم برای مصرف بیشتر آب است




تاریخ: شنبه 5 اسفند 1391برچسب:رژیم چاقی, روشهای لاغر شدن,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی
ارتباط گـروه خـونی با شخصیـت و رژیـم غـذایی شما

طور كلی گروه خونی یكی از نشانه های مهم ژنتیكی در افراد محسوب می شود كه به نوعی تعیین كننده عملكرد سیستم بیوشیمیایی بدن بشمار می رود. تحقیقات نشان می دهد ارتباط نزدیكی میان گروه خون افراد و شانس احتمال ابتلا به بیماری هایی مانند مشكلات قلبی، عروقی، دیابت، سرطان، بیماری های خودایمنی مانند ام.اس و آلرژی وجود دارد. از طرف دیگر به عقیده محققان، نوع گروه
 
خونی با رژیم غذایی نیز مرتبط بوده و مصرف برخی گروه های غذایی در افراد با گروه خونی متفاوت سازگارتر هستند. چرا كه افراد با گروه های خونی مختلف، نمی توانند برخی گروه های غذایی را هضم و جذب كرده و اختلال در سیستم گوارشی آنها باعث ایجاد عوارضی مانند تپش قلب، ابتلا به سندرم تحرك پذیر روده و ... می شود
 
 
 
 
 
 
 
 

 


ادامه مطلب...
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 
آیا می دانید سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانسهای علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود؟
 
 
 
آیا می دانید ساندیسها, نوشابه ها, بیسکویتها, کیکها و... با قندهای مصنوعی چون ساخارین که 1000 برابر شیرین تر از قند معمولی است ساخته می شود که دشمن کبد و کلیه می باشد؟
 
 
 
آیا می دانید رنگهای افزودنی در نوشابه ها, ساندیس ها, کیکها, آدامسها و ... همه سرطان زا هستند؟
 
 
 
آیا می دانید قیمت روغن مایع مثل آفتابگردان اگر واقعی باشد حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود ولی الان در بازار 900 الی 800 تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزانتر است؟
 
 
 
آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاهای نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و... می شود که کشنده است؟
 
 
 
آیا می دانید در اکثر کارخانه های آبلیموهای صنعتی حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیمو صنعتی از (( آب کاه)) بعلاوه برخی اسانسها و جوهر نمک تولید می شود که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می باشد؟
 
 
 
آیا می دانید کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و در برخی کشورها فضولات انسانی تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار ((کره مارگارین(گیاهی)دوست قلب شما)) فریب افکارعمومیست.
 
آیا می دانید مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندانها می شود (دندان شکسته داخل نوشابه پس از 7 ساعت حل می شود)؟
 
 
 
آیا می دانید سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است؟
 
 
 
آیا می دانید پنیر پفک اغلب پنیر تلخ( پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا 7 بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی میشود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر 2 عدد می باشد؟
 
 
 
… اما چه کنیم؟
 
بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است.
 
 
 
بهترین روغن, روغن حیوانی است. روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهیست.
 
 
 
بهترین نان نانهاي سبوس دار است مثل نان سنگک.
 
 
 
بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و ... می باشد بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصیه می شود مثل( چای کوهی, گل گاو زبان, سنبل الطیب, گزنه, زنجبیل, گل نسترن, پونه, بابونه, دارچین, آویشن, استخودوس,...) همراه کمی نبات بجای قند وشکر استفاده از خرما, ارده شیره انواع میوه ها کشمش, توت خشک, عسل بسیار بجاست.
 
 
 
بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا می شود ظرف سنگی و مسی می باشد.
 
 
 
بهترین تنقلات آجیل های طبیعی هستند که به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می باشند( مصرف آجیل ها جزء فرهنگ عمومی بوده است).
 
 
 
غذاهای خورشی سنتی, غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بویژه نعنا بجای سالادهای امروزی, لبنیات پرچرب و دست نخورده(شیر و لبنیات باید جوشانده شود) حبوبات بخصوص نخود( اگر خیس شده و آب آن بدور ریخته شود موجب نفخ نمی شود) سس دست ساز طبیعی(مخلوط تخم مرغ وسرکه) بطور تازه قابل استفاده است.
 
 
 
کلیه غذاهای طبیعی بطور تازه استفاده شود از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود.
 
ضمناً عمده میوه در محل جغرافیای رویش طبیعی آن مفیدتر است.
 
پوست میوه ها بعنوان ماسک جهت نرمی و زیبایی پوست بسیار مفید است میو ها و سبزیجات هرچه بیشتر در معرض نور خورشید قرار بگیرند مفیدترند.
 
فقط سنگ نمک و پودر آن, نمک سالم و قابل استفاده هستند.
 
استفاده از چوب مسواک(بنام چوب اراک) بعد از خلال دندان بهترین مسواک و ضدعفونی کننده طبیعی و مالش دهنده لثه ها خواهند بود.
 
کمترین کمک انسان دوستانه شما تکثیر این برگه و در اختیار دیگران قرار دادن است




تاریخ: پنج شنبه 20 مهر 1391برچسب:آیا می دانید,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی
آخرین مطالب

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی