بهداشت حرفه ای
بهداشت کامل در زندگی فردی و اجتماعی است و عمل به این توصیه های بهداشتی، ضامن سلامت فردی و اجتماعی اوست.

 

بخورید و لاغر شوید

سلامت و پزشکی | بخورید و لاغر شوید اگر دارید وزن‌تان را کم می‌کنید، بد نیست که دریافت فیبر بدن‌تان را از طریق مصرف غلات کامل، میوه‌ها و سبزیجات تازه افزایش دهید.
 

بدن همه ما برای انجام فعالیت‌های روزانه به سوخت نیاز دارد و منبع دریافت این سوخت، مواد غذایی است. به همین خاطر، با وجود مصرف غذا، بعد از مدتی کار و فعالیت، احساس گرسنگی و ضعف به ما دست می‌دهد. این حالت به خصوص در افرادی که در حال کم کردن وزن هستند، بیشتر خودش را نشان می‌دهد و تنها در صورتی می‌توان بر آن غلبه کرد که یک تعادل بین وعده‌های غذایی به وجود آید و در یک کلام، راه و رسم تغذیه سالم در نظر گرفته شود. حالا اگر شما هم دوست ندارید پرخوری کنید یا در حال کاهش وزن هستید، بهتر است این 6 ماده غذایی را به خاطر بسپارید.

فیبر

اگر دارید وزن‌تان را کم می‌کنید، بد نیست که دریافت فیبر بدن‌تان را از طریق مصرف غلات کامل، میوه‌ها و سبزیجات تازه افزایش دهید. خوردن حداقل 20 گرم فیبر در روز می‌تواند به شما کمک کند که ساعات بیشتری را سیر بمانید. نتایج یک تحقیق آمریکایی که در سال 2009 صورت گرفت، نشان داد که احتمال بازگشت وزن و افزایش چربی در بدن خانم‌هایی که مقدار زیادی فیبر در روز مصرف می‌کردند، بسیار پایین بود. جالب است بدانید خوردن هر یک گرم فیبر در روز باعث می‌شود که شما 250 گرم کمتر در روز غذا بخورید و به همین خاطر هم پژوهشگران با صراحت اعلام می‌کنند که رژیم‌های غنی از فیبر، مصرف کالری نهایی روزانه را کاهش می‌دهند.

کلسیم و ویتامین D

سعی کنید حداقل روزی 3 واحد مواد غذایی سرشار از کلسیم و ویتامین D مانند لبنیات را بخورید. کلسیم و ویتامین D، در کنار هم می‌توانند استخوان‌های شما را قوی کرده و آسیب‌پذیری آنها را کمتر کنند. به علاوه، تحقیقات جدید نشان داده‌اند این دو ماده مغذی قادر هستند که انعطاف‌پذیری ماهیچه‌های بدن را هم بیشتر کنند و از این طریق، ضریب موفقیت در کاهش وزن را هم بالاتر ببرند.

به تازگی مطالعه‌ای روی دانشجویان دانشگاه بلومبرگ انجام شد و پژوهشگران به این نتیجه رسیده‌اند که آن دسته از دانشجویانی که حداقل روزی 3 مرتبه لبنیات مصرف می‌کردند، کمتر شاهد اضافه وزن، چاقی شکمی و تجمع چربی در بدن‌شان بودند. همچنین آنها نقش ویتامین D در کنترل وزن را به تنهایی بسیار پررنگ دانستند. چربی‌های اضافه در بدن توسط ویتامین D احاطه می‌شوند و از این طریق امکان استفاده از آنها توسط سلول‌های بدن از بین می‌رود و هرگاه که مغز پیام کاهش سوخت را به بدن برساند، ویتامین D مقداری از این چربی‌ها را آزاد می‌کند و به این ترتیب جلوی پرخوری را می‌گیرد و سوخت بدن را به وسیله همین چربی‌های اضافه تامین می‌کند.

پروتئین

حتما پروتئین‌های حیوانی مفید و کم‌چربی مانند گوشت مرغ، ماهی، بوقلمون یا حتی گوشت قرمز بدون چربی را در رژیم غذایی‌تان بگنجانید. پروتئین‌های حیوانی، حس سیری را برای مدت طولانی به مغز القا می‌کنند و باعث می‌شوند که ما کمتر غذا بخوریم و میل‌مان هم به هله‌هوله پرکالری کمتر شود، بنابراین، شمایی که دارید وزن‌تان را کم می‌کنید، بهتر است حداقل روزی 2 واحد گوشت سفید یا قرمز بدون چربی بخورید. براساس پژوهش‌هایی که در سال 2009 روی عده‌ای داوطلب انجام شد، پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که خوردن گوشت سفید یا قرمز در وعده صبحانه، می‌تواند تمام صبح افراد را سیر نگه دارد و باعث شود که آنها وعده ناهار را بسیار سبک و دیر میل کنند.

آب

نوشیدن آب از دو طریق می‌تواند باعث لاغر شدن شما شود. اول اینکه خوردن حداقل 4 لیوان آب در روز می‌تواند سبب کم شدن 5/2 کیلوگرم از وزن‌ بدن‌تان در سال شود و شما می‌توانید با افزایش مصرف آب، عدد این کاهش وزن را هم بیشتر کنید. پژوهشگران می‌گویند که نوشیدن 4 لیوان آب در روز می‌تواند سوخت و ساز بدن را بیشتر کند و باعث لاغر شدن زودتر شما شود. دوم اینکه، گاهی شما احساس گرسنگی می‌کنید که این یک احساس کاذب است که تنها سبب گرایش‌تان به سمت خوراکی‌های شیرین و پرکالری می‌شود. نوشیدن یک لیوان آب می‌تواند بر این حس کاذب غلبه کند و جلوی چاق شدن شما را بگیرد.

چربی‌های مفید

چربی‌های مفید به اسیدهای چرب غیراشباع نظیر امگا3 گفته می‌شود که به وفور در انواع مغزها، آواکادو، روغن‌های گیاهی مانند روغن زیتون و روغن ماهی یافت می‌شوند. خوردن سه تا چهار واحد از این چربی‌ها در روز، به تمام افرادی که تناسب اندام برایشان اهمیت دارد، توصیه می‌شود. خوردن این‌گونه چربی‌ها به شما کمک می‌کند که دیرتر احساس گرسنگی کنید و در نتیجه کمتر سراغ خوراکی‌های مختلف و کالری‌های اضافه بروید. مطالعات نشان می‌دهند که مصرف منظم و روزانه گردو و ماهی می‌تواند بعد از 6 ماه تاثیرات شگفت‌انگیزی در کاهش وزن افراد داشته باشد.

چای سبز

حداقل روزی 3 فنجان چای سبز بنوشید. آنتی‌اکسیدانی که در چای سبز وجود دارد، به کاهش وزن بدن کمک می‌کند و باعث آب شدن چربی‌های شکمی می‌شود. محققان آمریکایی می‌گویند کسانی که روزی 2 تا 3 لیوان چای سبز می‌نوشند، کمتر از کسانی که علاقه چندانی به این نوشیدنی مفید ندارند، دچار اضافه وزن می‌شوند.




تاریخ: چهار شنبه 19 مهر 1391برچسب: بخورید و لاغر شوید,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

دور این غذاها را خط بکشید

دور این غذاها را خط بکشید

اگر به اضافه وزن مبتلایید، اگر کم‌تحرک‌هستید و احتمال ابتلا به کبدچرب را دور نمی‌بینید به شما پیشنهاد می‌کنیم از مصرف غذاهایی مانند غذاهای فریز شده و یخ زده، ترشیجات، ماست پرچرب، سس، نمك زیاد، غذاهای فست‌فود، انواع شیرینی‌ها، پیتزا، انواع سرخ‌ كردنی ها مانند سیر داغ، پیاز داغ، چیپس، پفک، غذاهای چرب و نوشابه های گازدارپرهیز كرده و تا می‌توانید به جای آنها از میوه‌های تازه، سبزیجات مختلف به ویژه کاهو، خیار، هویج و غذاهای سالم و طبیعی استفاده کنید. رعایت این رژیم در تمامی دوره‌های سنی به پیشگیری از ابتلا به کبد چرب و دیگر بیماری‌های کبد کمک می‌کند.




تاریخ: سه شنبه 4 مهر 1391برچسب:دور این غذاها را خط بکشید,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 

سس فرانسوی رژیمی!
 


مواد لازم برای پنج نفر:
روغن زیتون 4قاشق غذاخوری
ارده 3قاشق غذاخوری
نخودپخته 1پیمانه خورد شده
نمک، فلفل قرمز به میزان لازم
زرشک 2قاشق غذاخوری
زعفران آب شده 1قاشق غذاخوری
لیموترش به میزان دلخواه

طرز تهیه:
نخود را مثل همیشه از یک شب قبل خیس کرده، آب آن را چندین بار عوض کنید و سپس بپزید.نخودهای پخته شده را به همراه بقیه ی مواد در مخلوط کن ریخته و با هم میکس کنید تا سس یکنواختی به دست آید.
این سس کاملا گیاهی و رژیمیست و به دلیل زرشکی که دارد خوشرنگ بوده و بر روی یک سالاد فصل مخصوص (کاهو، هویج رنده شده، ذرت و کمی گردو) بسیار خوشمزه خواهد بود.
 

 



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 27 دی 1390برچسب:مجله آشپزي مدرن هفته,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

هفته‌ای ۵۰۰ گرم از وزن خود کم کنید. راه‌های گام‌ به گام خلاص شدن از وزن اضافی:

 

 ۱. چربی‌زدائی از بدن:

هفته اول - حبوبات به‌جای گوشت‌های سرخ کرده. اگر شما بیش از حد از گوشت گوساله یا اردک و غاز استفاده می‌کنید، سعی کنید در هفته اول کم کردن مقدار یک پوند از وزن بدن خویش، به میزان نیمی از مصرف گوشت و چربی مورد استفاده، از انواع لوبیاها، عدس و حبوبات استفاده کنید. حبوبات ضمن تأمین پروتئین مورد نیاز بدن ”فیبر“های مورد نیاز بدن را تأمین و چربی آن را کم خواهد کرد.

 

۲. مواظب باشید:

ادامه مطالب

 



ادامه مطلب...
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

رژیم شیر و عسل

خواص: قلیایی کننده خون- تعدیل مزاج- تقویت نیروی جنسی- تحریک سیستم ایمنی- کاهنده کلسترول خون- شستشوی کلیه و مجاری ادرار- اثرات آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی- کمک به ترمیم شکستگی استخوان و  پاره گی  بافتی-  مقابله با انواع عفونتهای قارچی، ویروسی  و غیره- از بین بردن دردهای مختلف بدن خصوصاً دردهای اسکلتی - درمان موثر و مفید جهت بواسیر- درمان شقاق و واریس و واریکوسل - خونسازی و تحریک مغز استخوان جهت  تقویت  گلبولهای  خونی- پاکسازی سموم دارویی از بدن نظیر قرصهای جلوگیری و هورمونی و اعصاب- استراحت دادن به کبد و سایر دستگاههای دفعی بدن از فعالیت زیاده از حد گذشته(در اصل یکنوع روزه غذایی برای بدن محسوب می شود).- درمان زخم معده، دیابت، آسم، پروستات، کم خونی و ضعف ناشی از آن، ناباروری- اثرات ضد التهابی مفاصل، بیماریهای سیستم عصبی مثل MS، پارکینسون، آلزایمر و صرع.

این رژیم معمولاً بمدت سه تا هفت روز در هر ماه لازم است گرفته شود، شیر به تنهایی سردی دارد ولی توام با عسل، زهر آن گرفته می شود و حرارت معتدل تا گرم اول پیدا می کند. مهمترین خاصیت مزاجی آن بترتیب تخلیه سموم صفرا و سپس سودا و بلغم و دم می باشد. اهمیت این رژیم کوتاه بودن طول دوره آن می باشد و باز جنبه تقویتی داشته و غذایی نیک سیرت و سهل الهضم می باشد. در صورت حساسیت داشتن به شیر، از رژیم های دیگری استفاده کنید لیکن ممکن است با خوردن قرص رانیتیدین توام با رژیم مزبور، روزانه1 تا2قرص بتوان از عوارض معدی یا سردرد ناشی از آن کاست.

دستور العمل رژیم: روزانه 4 تا 6 لیوان شیر گرم بهمراه هر بار یک قاشق مرباخوری عسل بعنوان صبحانه- نهار- عصرانه- شام و غیره مصرف شود. در حین 3-7 روز رژیم مزبور بجز آب خوردن معمولی هیچ غذا،چای یا میوه دیگری میل نکنید. و نیز از کشیدن سیگار پرهیز کنید.




تاریخ: یک شنبه 29 آبان 1390برچسب:رژیم شیر و عسل,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

رژیم انگور

انگور از نظر طبیعت گرم و تر بوده و خود به تنهایی منضج اخلاط

است. بهترین نوع آن انگور قرمز و یاقوتی می باشد.

مُصلح انگور زیره، بادیان، رازیانه، تخم کرفس، سکنجبین، و غذاهای ترش بوده و نیز همزمان و بدنبال مصرف انگور نباید آب بخورید. بهترین فرم خوراکی آن بصورت آب آنگور تازه می باشد.

خواص: قلیایی کننده خون- تولید کننده خون صالح می باشد-  رفع خستگی و ضعف عمومی-  تقویت کننده قوی سیستم ایمنی-  مغذی- مقوی(معده، کبد، اعصاب، مغز، کلیه)-  تقویت حافظه- تأمین کلسیم بدن- تقویت کننده نطفۀ جنسی (در مرد یا زن)- رفع سردی مزاج- ضد تب وتب بر - هاضم غذا- ضد صفرا و دم و سودا- هم چاق و هم لاغر کننده - مفید در بیماریهای ریوی- پیشگیری از سل(سل در قدیم به معنای سرفه های شدید و شاید سیاه سرفه بوده باشد) و سرماخوردگی- رفع سیاه سرفه-  درمان برونشیت- اشتهاآور- درمان درد شدید و حاد معده- درمان درد معدۀ مزمن- درمان سوء هاضمه- رفع استسقاء- رفع گرفتگی های کبد و طحال(مصلح آن تخم کرفس می باشد)- درمان نارسایی کبد-  درمان اسهال و استفراغ- ملین- رفع یبوست- رفع اسهال خونی-  رفع ورم یا کولیت روده- درمان کننده مسمومیتهای مزمن می باشد- برطرف کننده صفرای خون- دفع کننده صفرای بدن- شکستن سنگ صفرا- رفع یرقان(همراه با سرکه)- درمان بواسیر- مدر-  درمان سنگ کلیه و مثانه- درمان ورم کلیه- رفع سختی ادرار(آنوری)-  درمان اورمی و اسیدوز- درمان فشار خون- درمان امراض قلبی- درمان تپش قلب- درمان کم خونی- درمان کلسترول خون- شادی آور(همراه با سیب و سبزی ریحان)- درمان ضعف اعصاب یا افسردگی(همراه با کمی زعفران)- درمان سردرد و میگرنهای مزمن- درمان صرع (همراه با سداب)-  درمان امراض جلدی-  نرم کننده پوست (هم خوراکی و هم ماسک)- افزاینده شیر مادر- جلوگیری از سقط جنین (رژیم کوتاه مدت)- جلوگیری از پوکی استخوان- معالجه ورم مفاصل- درمان رماتیسم- درمان نقرس- درمان اعتیاد-  ضد ویروس(فلج اطفال و تبخال)- ضد باکتری- ضد اسکوربوت-  ضد تومور و سرطان.

بمنظور درمان بیماری های ریوی فقط آب انگور بخورید نه پوست آنرا.

چون دانه و پوست انگور برای معده های ضعیف ثقیل است لذا می توانید رژیم آب انگور تازه بگیرید.

هر کیلوگرم انگور از نظر تامین انرژی معادل3-2 کیلوگرم گوشت می باشد!

دستور العمل رژیم:  کلاً طول دوره رژیم 40 روز می باشد که هفته اول یک وعده از سه وعده غذا، انگور خورده شود و هفته دوم دو وعده انگور ، و از هفته سوم تا آخر فقط انگور خورده شود. چون طبع انگور گرم و تر می باشد بهتر است بیشتر در افرادی که طبع سرد دارند استفاده شود ولیکن هر طبعی می تواند از آن استفاده کند بشرطی که پُرخوری انجام نشده و از مصلح نیز استفاده گردد. در صورت استفاده از آب انگور تازه می توانید از روزی دو لیوان شروع کرده و تا روزی 10 لیوان هم برسانید.

 dr.abolhabib.comمنبع




تاریخ: یک شنبه 29 آبان 1390برچسب:رژیم انگور ,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 

نکات مهم در فصل پاييز :

- پرهیز از جماع مکرر

- پرهیز از خوردن آب سرد

- پرهیز از خوابیدن با شکم پر

- پرهیز از دوش گرفتن با آب سرد

- پرهیز از خوردن زیاد میوه‌های فصل

- آب‌تنی کردن با آب ولرم مفید است.

- عمل قی کردن در این فصل خوب نیست.

- بارش باران پاییزی برای تعدیل اخلاط خوب است.




تاریخ: پنج شنبه 26 آبان 1390برچسب:نکات مهم در فصل پاييز :,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 

رژیم آش آبغوره

 

 

خواص:

دیابت- تعدیل مزاج - شستشوی کلیه و مجاری ادرار- رفع اگزما و سایر بیماری های پوستی- تعدیل و تنظیم وزن و لاغر کردن افراد چاق- پاکسازی اخلاط چهارگانه از بدن با سرعت زیاد- از بین بردن دردهای مختلف بدن خصوصاً دردهای اسکلتی - درمان موثر و مفید جهت بواسیر- شقاق و واریس و واریکوسل- خونسازی و تحریک مغز استخوان جهت  تقویت  گلبولهای  خونی(موثر در درمان تالاسمیک ها و افراد کم خون)- استراحت دادن به کبد و سایر دستگاههای دفعی بدن از فعالیت زیاده از حد گذشته(در اصل یکنوع روزه غذایی برای بدن محسوب می شود.)- پاکسازی سموم دارویی از بدن نظیر قرصهای جلوگیری  و هورمونی و اعصاب و...

دستور العمل رژیم:

بیمار باید به مدت 14 روز، روزانه فقط آش میل کند نه غذاهای دیگر. بدین صورت که به دلخواه یک یا تعداد متنوعی از آشها را تهیه کرده و با هر وعده آن یک قاشق غذاخوری آبغوره مخلوط نموده میل کنید. نوع آش اهمیت چندانی ندارد ولی ترجیحاً آش جو از همه انواع آن بهتر است(مثل آش ماش- آش برنج- آش ارزن- آش دوغ)، این آش ها نبایستی گوشت و پیاز داغ و سرخکردنی  داشته باشند و در بین حبوبات استفاده از نخود اشکالی ندارد ولی لوبیا و عدس و کشک باید به مقدار خیلی کم مصرف شود. ولیکن ریختن آلو، سبزیجات، هویج، سیب زمینی، گوجه فرنگی، لپه، ماش، برنج، و انواع مختلف سبزیجات،  و جوانه ها (مثل جوانه گندم- جوانه جو- جوانه ماش و غیره) در آش اشکالی ندارد اما نان نبایستی همراه آش مزبور میل کنید. و رشته هم تقریباً رژیم را بر هم می زند. در این 14 روز خوردن میوه، چای و سایر خوراکی ها و کشیدن سیگار ممنوع بوده و تنها خوردنی مجاز همراه آش، آب  و عسل و گاهاً یک زرده تخم مرغ نیم عسلی  می باشد .

در صورت احساس دل درد و نفخ می توانید همراه آش کمی عسل یا زیره میل کنید و در صورت احساس گرسنگی و ضعف، هر چند روز یکبار می توانید یک عدد زرده تخم مرغ نیم عسلی هم همراه آش میل کنید و در صورت نیاز به لاغرتر شدن بیش از حد هر بار کمی زیره درون آش بریزید و باز در صورت احساس ورم معده می توانید روزانه 2 قرص رانیتیدین، یکی صبح و یکی شب میل کنید. چون این رژیم در بیماران دیابتی کاربرد زیادی دارد(مثل کم کردن نجومی قند خون- درمان فوری زخمهای دیابتی- یا درمان فوری نوروپاتی و نورالژی مربوط به قند خون و نظایر آن...) لذا در صورت گرفتن رژیم، در بیماران دیابتی بایستی علاوه بر کم کردن مصرف دوز انسولین، روزانه و بطور مرتب قند ناشتا و دو ساعتۀ خون کنترل شود، تا دچار افت سریع قند خون نگردید.

بهترین ادویه برای دیابتی ها همراه با آش مزبور سبزی یا پودر سبزی شنبلیله یا پودر بذر شنبلیله می باشد. و بهترین ادویه برای افراد با چربی خون بالا،  سبزی یا پودر سبزی شوید یا پودر بذر شوید می باشد.  و در مورد بیماران دچار فشارخون بهترین ادویه سبزی جعفری یا پودر سبزی جعفری یا پودر بذر جفعری می باشد. و نیز برای افراد صفراوی مزاج بهترین سبزی، سبزیِ گشنیز یا پودر تخم گشنیز می باشد.                  و اگر بیمار دیابتی هم چربی و هم فشار داشته باشد می تواند از مخلوط هر سه نوع سبزی مربوطۀ  فوق در آش استفاده کند.

با این رژیم سموم بدن شما به ترتیب زیر از بین خواهد رفت:

خلط دم سه روزه- خلط صفرا 6 روزه- خلط بلغم 9 روزه- و بالاخره خلط سودا 14 روزه از بدن دفع خواهد شد.

توضیح:

- آبغوره شور برای افراد فشار خونی مضر می باشد.

- حداکثر مقدار مجاز آش برای هر روز تا 4 بشقاب می باشد.

- اگر سابقۀ خونریزی گوارشی داشته باشید از گرفتن رژیم پرهیز کنید.

- آش آبغوره علاوه بر خواص فوق، منضج اخلاط نیز محسوب می شود.

- مقدار مصرف آبغوره یک قاشق غذاخوری برای هر بشقاب در افراد عادی می باشد.  ولی در صورتیکه با خوردن آبغوره افت فشار  خون پیدا    می کنید می توانید از آبغوره کمتری در هر وعده غذایی به تناسب حالتان استفاده کنید.




تاریخ: پنج شنبه 26 آبان 1390برچسب:رژیم آش آبغوره,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

۱۲ شرط د‌رست غذا خورد‌ن

 

غذا خورد‌ن شرط‌هایی د‌ارد‌. چنانچه د‌ست‌هایتان را شسته باشید‌، صرفاً پیش شرط خورد‌ن را به جای آورد‌ه‌اید‌، د‌ر زیر ۱۲ شرط د‌رست خورد‌ن را بسیار فشرد‌ه، اما ساد‌ه آورد‌ه‌ایم.

۱) بیش از نیاز بد‌ن‌تان غذا نخورید‌ تا کالری اضافی د‌ریافت نکنید‌.

۲) د‌ر تنظیم برنامه غذایی‌تان بکوشید‌ تا مصرف میوه و سبزی‌های خام از قلم نیفتد‌.

۳) تا حد‌ امکان از خورد‌ن غذاهای حاضری (فست فود‌) خود‌د‌اری کنید‌، مگر این که د‌یگر چاره‌ای نباشد‌.

۴) آهسته خورد‌ن و جوید‌ن کامل غذا را د‌ست کم نگیرید‌، به ویژه برای کسانی که چاق هستند‌ و یا اضافه وزن د‌ارند‌.

۵) توصیه پنجم خورد‌ن تا رفع گرسنگی است، نه این که تا می‌توانید‌ شکم خود‌ را پُرکنید‌. بسیاری از ما هنوز فرق بین سیری و پُری را نمی‌د‌انیم.

۶) گرچه وقت خورد‌ن صبحانه و ناهار و شام تا حد‌ود‌ زیاد‌ی مشخص است، اما د‌ر سایر ساعات نیز بهتر است غذا را با فواصل معین میل کنید‌.سبزی و میوه فراوان مصرف کنید‌ و غذاهای بیرون را خیلی کم بخورید‌.

۷) کارشناسان تغذیه معتقد‌ند‌، میزان چربی وارد‌ه به بد‌ن از طریق غذا نباید‌ بیش از یک سوم انرژی مورد‌ نیاز بد‌ن باشد‌، بنابر این ترجیحاً مواد‌غذایی چربی‌د‌ار را شناسایی کنید‌.

۸) وقتی استرس د‌ارید‌ هرگز نخورید‌، اما بیاشامید‌، یک لیوان آب خنک، فشار روانی را از شما د‌ور خواهد‌ کرد‌.

۹) از سالم بود‌ن غذا د‌ر محیط‌های باز مطمئن شوید‌ و این خود‌ شاید‌ تاکید‌ی باشد‌ برای خورد‌ن غذای خانگی.

۱۰) بکوشید‌ تا انواع ویتامین‌ها مانند‌ ویتامین‌های A و B و C و ... و مواد‌ معد‌نی مانند‌ کلسیم، فسفر، سد‌یم، پتاسیم و... را هر طور که شد‌ه، روزانه به بد‌ن‌تان برسانید‌، این مواد‌ همیشه د‌ر د‌سترس‌تان است؛ مانند‌ آب، هویج، کلم، ماست، کشک، د‌وغ، هند‌وانه، تخمه‌کد‌و، سبزی‌های زرد‌ و سبز، شلغم و...

۱۱) غذای مناسب و خوشمزه را با د‌ود‌ کرد‌ن سیگار بلافاصله پس از صرف آن، حرام نکنید‌. د‌ست کم نیم ساعت صبر کنید‌.

۱۲) به هنگام سفر حتی به مد‌ت یک روز، از غذاهای مناسب سفر استفاد‌ه کنید‌. گاهی خورد‌ن یک لقمه نان و پنیر و سبزی و یا گرد‌و، بسیار خوشمزه‌تر از غذاهای رنگین و پرمایه است.

منبع:




تاریخ: جمعه 20 آبان 1390برچسب:۱۲ شرط د‌رست غذا خورد‌ن,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

زیان چای، قهوه و نوشابه های گازدار

 چای، قهوه و نوشابه های گازدار به شدت برای دندان ها زیان آور است. براساس تازه ترین تحقیقات پزشکی، مصرف زیاد این نوشیدنی ها سبب از بین رفتن مینای دندان ها می شود. براساس این تحقیقات نوشابه های گازدار رنگی پنج برابر بیش از نوشابه های گازدار معمولی برای دندان ها ضرر دارند. افزون بر این چای فرآوری شده سی برابر بیشتر از چای عادی به علت اسید سیتریک موجود در آن سبب خوردگی مینای دندان ها می شود.

 

وقتی یک نوشابه می‌خورید، چه اتفاقی می‌افتد؟


10 دقیقه بعد : 10 قاشق چای‌خوری شکر وارد بدنتان می‌شود. می‌دانید چرا با وجود خوردن این حجم شکر دچار استفراغ نمی‌شوید؟ چون اسید فسفریک، طعم آن را کمی می‌گیرد و شیرینی‌اش را خنثی می‌کند.

 20دقیقه بعد : قند خونتان بالا می‌رود و منجر به ترشح ناگهانی و یک ‌جای انسولین می‌شود. کبدتان شروع می‌کند به تبدیل قند به چربی تا قند خون، بیشتر از این بالا نرود..

 40 دقیقه بعد : حالا دیگر جذب کافئین کامل شده؛ مردمک‌های‌ چشمتان گشاد می‌شود، فشار خونتان بالا می‌رود و در پاسخ به این حالت، کبدتان قند را به داخل جریان خون
 رها می‌کند. گیرنده‌های آدنوزین مغز حالا بلوک می‌شوند تا از احساس خواب‌آلودگی جلوگیری کنند.

 45 دقیقه بعد : ترشح دوپامین افزایش پیدا می‌کند و مراکز خاصی در مغز، که حالت سرخوشی ایجاد می‌کنند، تحریک می‌شوند. این همان مکانیسمی است که در مصرف هروئین منجر به ایجاد سرخوشی می‌شود.

 60 دقیقه بعد : اسید فسفریک موجود در نوشابه، داخل روده کوچک، به کلسیم، منیزیم و روی می‌چسبد. متابولیسم بدن افزایش پیدا می‌کند. میزان بالای قند خون و شیرین‌کننده‌های مصنوعی، دفع هرچه بیشتر کلسیم را از طریق ادرار باعث می‌شوند.

 مدتی بعد : کافئین در نقش یک داروی مدر (ادرارآور) وارد عمل می‌شود. حالا دیگر کلسیم و منیزیم و رویی که قرار بود جذب بدن شود، بیش از
 پیش از طریق ادرار دفع می‌شود و به همراه آن مقادیر زیادی آب، سدیم و دیگر الکترولیت‌ها نیز از دست می‌رود.

 مدتی بعدتر : کم‌کم آن غوغایی که در بدن‌تان ایجاد شده بود فروکش می‌کند و نوبت به افت قند می‌رسد. در این مرحله یا خیلی حساس و تحریک‌پذیر می‌شوید یا خیلی کرخت و بی‌حال. حالا دیگر تمام آن آبی را که از طریق نوشابه وارد بدن خود کرده بودید، دفع کرده‌اید؛ آبی که می‌شد به جای اسید و کافئین
 و شکر، حاوی مواد مفیدی برای بدن‌تان باشد. تا چند ساعت بعد اثر کافئین هم از بین می‌رود و شما هوس یک نوشابه دیگر می‌کنید.

 مضرات نوشابه هاي رژيمي :


 در نوشابه هاي رژيمي به جاي شكر از شيرين كننده هاي مصنوعي عمدتاً آسپارتام استفاده مي كنند كه خود اين ماده، اشتهاآور است و مي تواند باعث سردرد، سرگيجه و كاهش حافظه شود. مصرف بيش از اندازه آسپارتام خالي از عارضه نيست. تومور مغزي، نقص عضو جنين و بروز حمله هاي صرع بعضي از اين عوارض هستند.

 مصرف مداوم نوشابه به علت بالا بودن اسيد فسفريك آن باعث پوكي استخوان و پوسيدگي دندانها مي شود. همچنين خوردن نوشابه باعث چاقي و افزايش وزن مي شود. همچنين باعث توليد انسولين زياد در بدن مي گردد كه فرد را يك قدم براي ابتلا به ديابت نزديك مي كند. قند موجود در يك بطري نوشابه گازدار برابر با دو بسته شكلات است.


 نوشابه ‌خورترین ملت جهان كدامند ؟!

 سرانه مصرف نوشابه‌های گازدار در ایران ۴۲ ليتر است. با مقایسه این آمار با آمار دیگر کشورهای جهان به این نتیجه وحشتناک می‌رسیم که ما در سرانه مصرف نوشابه‌هاى گازدار مقام اول را در جهان پیدا کرده‌ایم !!! برای این که بیشتر تعجب كنيد، بد نیست بدانید که :
 ميانگين مصرف نوشابه‌هاي گازدار در دنيا براي هر فرد 10 ليتر است.
 در بيست سال اخير، مصرف نوشابه هاى گازدار در كشور، نزديك به ۱۵ درصد رشد داشته است.
 در طی همين بیست سال، مصرف شير و لبنيات، تنها حدود يك دهم درصد رشد كرده است.
 سرانه‌ مصرف لبنيات در ايران
 كمتر از يك سوم استاندار جهاني است.
 طبق آمار، ۹۰ درصد كودكان ۲۴ ماهه تا ۱۲ ساله کشورمان، روزانه
 حداقل يك بار پفك و نوشابه مصرف كرده‌اند.
 25 درصد از كودكان ايرانى به نوعی با سوء تغذيه دست‌ به ‌گریبانند.



ادامه مطلب...
تاریخ: جمعه 20 آبان 1390برچسب:۴ دلیل برای دشمنی با نوشابه,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 
   
 
زنی با ۴ قانون ساده 125 کیلو وزن کم کرد !

خانم آنیتا میلز از کنتاکی آمریکا در تمام طول زندگی خود دچار اضافه وزن بوده است.
یک روز تصمیم میگیرد که وزن خود را کاهش دهد و در عرض 2 سال 232 پوند وزن کم می کند. خانم میلز نه مربی خصوصی داشته است و نه از رژیم های سخت لاغری استفاده کرده است، تنها به 4 نکته ای که پزشک خانوادگی اش در کاغذی نوشته بود عمل کرد.

 


4 قانونی که دکتر به او توصیه کرده است از این قرار است:


1- در هر 3 ساعت 8 اونس غذا بخورید.


2 - از نوشیدن نوشیدنی های دارای شکر خوداری کنید.


3 - از نخوردن وعده های غذایی اجتناب ورزید.


4 - به کسی چیزی نگویید که دارید چه کاری انجام می دهید.


وی با انجام این 4 قانون اندازه دور کمرش را به 26 اینچ رسانیده است. وی می گوید : من زندگی جدیدی را آغاز کرده ام و رسیدن به چنین هدفی محشر است !




تاریخ: یک شنبه 15 آبان 1390برچسب:زنی با ۴ قانون ساده 125 کیلو وزن کم کرد !,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 

نوشیدن آب سرد بعد از غذا = سرطان

میتوانید باور کنید؟
شاید نوشیدن یک لیوان آب سرد بعد از غذا، بسیار لذت بخش است
اما آب سرد مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کرده اید را سفت میکند
روند هضم غذا را کند میکند
زمانی که این رسوبها با اسید واکنش نشان میدهند و شکسته میشوند
و سریعتر از غذاهای جامد، توسط روده جذب میشوند
بسیار سریع این امر موجب چاقی و سپس سرطان میشود
بهتر این است که بعد از غذا، سوپ گرم و یا آب ولرم مصرف کنید   




تاریخ: چهار شنبه 30 شهريور 1390برچسب:نوشیدن آب سرد بعد از غذا = سرطان,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی
 
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: فست‌فودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر داده‌اند.
 
دکتر مسعود کیمیاگر در گفتگو با هفته نامه سلامت اظهار داشت: در بسیاری از مواقع حتی بر خلاف میل باطنی خود باز هم مجبور به استفاده از این غذاها هستیم اما اگر می‌خواهید فست‌فود کم‌خطرتری بخورید، بهتر است به برخی نکات توجه کنید.
 
منوی فست‌فود، جذاب و رنگارنگ است و طیف وسیعی از خوراکی‌ها را دربرمی‌گیرد. این منو آنقدر متنوع است که گاهی در انتخاب غذای مناسب سردرگم می‌شویم. فراموش نکنید که این دستورات برای افراد کاملا سالم است و افرادی که از بیماری‌های خاص رنج می‌برند، باید رژیم غذایی خاص خود را داشته باشند.
 
1 ساندویچ‌های برگر
به‌طور کلی همبرگرها به مراتب از سوسیس‌ها و کالباس‌ها بهتر هستند زیرا مواد نگهدارنده ندارند ولی باید سعی کنیم برگرهایی انتخاب کنیم که از نوع مرغوب باشند.


ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 7 تير 1390برچسب:کدام فست‌فود را انتخاب کنیم؟ ,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

معجزه اي براي كاهش استرس محل كار


متخصصان دانشگاه كوئين مارگات در ادينبورگ با انجام آزمايشاتي،‌ تاثير فيزيولوژيكي مصرف روزانه نيم ليتر آب انار را طي يك دوره دو هفته‌اي مورد ارزيابي قرار دادند.

آنها دريافتند تمام ۶۰ نفري كه داوطلبانه در اين آزمايش شركت كرده بودند و در محيط‌هاي كاري مختلف مشغول به كار بودند، پس از نوشيدن اين آب ميوه اشتياق بيشتري پيدا كردند و كمتر دچار استرس و آشفتگي مي‌شدند.

به گزارش روزنامه تلگراف، مطالعات بسياري تاكنون نشان داده است كه آب انار مزاياي بسياري براي سلامتي دارد و انجام مطالعات بيشتر براي شناسايي خواص مفيد اين ميوه ضروري است




تاریخ: دو شنبه 30 خرداد 1390برچسب:معجزه اي براي كاهش استرس محل كار,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

اسفناج‌ خطر نابينايي را كاهش مي دهد

 
هموطن:اسفناج سبب محافظت چشم انسان از مهمترين علتهاي نابينايي مي شود . به گزارش پايگاه خبري يورك الرت , محققان دانشگاه منچستر دريافتند,اسفناج و ساير سبزيجات مانند كلم بروكلي و كلم و ذرت غني ازماده اي شيميايي به نام لوتئين هستند كه همراه با كاروتنوئيد ديگري به نام گزانتين‌, ماده اي روغني و زرد را در مركز بينايي چشم به نام ماكولا يالكه زرد تشكيل مي دهند.
اين روغن زرد رنگ كه رنگدانه لكه زرد ناميده مي شود كار محافظت ازماكولا را نيز به عهده دارد و مانع از تخريب آن يا اي ام دي مي شود.
اي ام دي بيماري شايعي است كه 12 درصد از مردان و 29 درصد از زنان بالاي 75 سال را در انگليس مبتلا مي كند و عمده ترين علت نابينايي در جوامع غربي است.
دكتر يان موري از دانشكده علوم زندگي دانشگاه منچستر مي گويد لكه زردبينايي منطقه كوچكي از شبكيه است كه مسئول ديدن جزئيات اشياست و تشخيص رنگ نيز به عهده اين منطقه است.
به گفته محققان , با مصرف اسفناج و ساير سبزيجات‌, قدرت بينايي تقويت مي‌شود و خطر بروز نابينايي نيز كاهش مي يابد
   




تاریخ: دو شنبه 9 خرداد 1390برچسب:اسفناج‌ خطر نابينايي را كاهش مي دهد,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی