دور این غذاها را خط بکشید
اگر به اضافه وزن مبتلایید، اگر کمتحرکهستید و احتمال ابتلا به کبدچرب را دور نمیبینید به شما پیشنهاد میکنیم از مصرف غذاهایی مانند غذاهای فریز شده و یخ زده، ترشیجات، ماست پرچرب، سس، نمك زیاد، غذاهای فستفود، انواع شیرینیها، پیتزا، انواع سرخ كردنی ها مانند سیر داغ، پیاز داغ، چیپس، پفک، غذاهای چرب و نوشابه های گازدارپرهیز كرده و تا میتوانید به جای آنها از میوههای تازه، سبزیجات مختلف به ویژه کاهو، خیار، هویج و غذاهای سالم و طبیعی استفاده کنید. رعایت این رژیم در تمامی دورههای سنی به پیشگیری از ابتلا به کبد چرب و دیگر بیماریهای کبد کمک میکند.
کاربردهای زالو
از زالو هم به صورت زنده استفاده می شود و هم مواد موجود در بدن آن برای ساخت محصولات بهداشتی و درمانی به کار گرفته می شود. کاربردهای درمانی زالوی زنده بسیار زیاد است. در هریک از کشورهای جهان، بخشی از این کاربردهای درمانی زالو رایج شده است. به عنوان مثال، در کشور روسیه درمان با زالو بسیار رواج یافته است، به طوری که بیماری های مختلف از سردرد و بیماری قلبی و پوستی گرفته تا ضعف قوای جنسی را با زالو اندازی معالجه میکنند. در کشورهای اروپای غربی، زالودرمانی تا این حد رواج نیافته است، اما به نظر می رسد اقبال به زالودرمانی رو به افزایش است. برای مثال، پروفسور ایوالیو از دانشگاه مونپلیه فرانسه معتقد است هنوز تمامی اسرار و خواص مثبت پزشکی زالو کشف نشده است و دست کم ده اثر درمانی برای زالو قائل است.
برخی از کاربردهای درمانی و بهداشتی زالو ذیلا آمده است:
درمان بیماری های مفصلی
درمان انواع سردرد
درمان بیماری های قلبی
درمان واریس
استفاده از زالو پس از پیوند اعضا
استفاده از زالو در جراحی های پلاستیک
کاربرد در زیبایی
درمان ناباروری جنسی و افزایش قوای جنسی
درمان بیماری های مغزی
درمان بعضی از بیماری های عفونی
درمان عفونت چشم و گل مژه
درمان عفونت سینوس ها و سینوزیت مزمن
درمان کیست و عفونت پستان ها
درمان غده های عفونی زیر پوست
درمان بیماری های پوستی
درمان آسم
درمان زخم معده
درمان کولیت
درمان پروستاتیت
درمان التهابات کبد و کیسه صفرا
درمان گاستریت
درمان همورویید
درمان اسپاسم عضلانی
درمان نازائی
درمان آدنوم پروستات
درمان بواسیر
درمان الکلیسم
کمک به ترک اعتیاد به مواد مخدر
دانلود جزوه (11 مگابایت، word)
دانلود جزوه (16.1مگابایت، pdf)
این جزوه شامل مباحث مفصل و متنوعی از بحث آموزش زالو درمانی میباشد. مباحث این جزوه از آشنایی با مبانی پایۀ طب سنتی آغاز میگردد تا علاقه مندان بتوانند از سطوح ابتدایی این بحث تا سطوح پیشرفته، با آن همراه باشند.
دانلود كليپ (4.48 مگابایت، flv)
زالوهای طبی پس از چسبیدن به موضع شروع به ترشح بزاق نموده و بزاق خود را که دارای آنزیم ضد انعقاد هیرودین می باشد را وارد عروق کرده بدینوسیله لختگی ها و رسوبات موجود در عروق را برطرف می کند و این مواد در جریان خون به راه می افتند و سپس خود زالو اقدام به مکیدن خون و تخلیه این رسوبات می کند که به همین دلیل در طب سنتی می گویند زالو خون را از اعماق بیشتری نسبت به حجامت می کشد و یا در تحقیقاتی در هند اثبات شد که زالو فقط خون کثیف را می خورد که در این ویدوئو کاملا مشخص است که زالو شروع به خوردن لخته ها کنار خون وریدی می کند که این عمل در درمان بیماری ها و غلظت ها بسیار کار گشا و موثر است.و به همین دلیل با چند جلسه زالو درمانی عوارض گرفتگی عروق رفع و احتمال بروز سکته های قلبی و مغزی به شدت کاهش پیدا می کند.
منبع: www.zaloo.ir
چند كليپ ديگر:
۱ـ كاربرد زالو درماني در بيماري هاي پوستي از قبيل اگزما
۲ـ كاربرد زالو درماني در درمان سينوزيت و آرتروز گردن *كلينيكي در ايالت متحده*
۳ـ استفاده از زالو در درمان عفونت لثه
۴ـ گزارشي مربوط به استفاده از زالو درماني در مراكز درماني تركيه
۵ـ گزارش استفاده از زالو درماني در كلينيك حيات در استراليا
پیروزى و موفقیت نبی مکرم اسلام صلی الله علیه وآله و سلم هر چند با تایید و امداد الهى بود ولى عوامل زیادى داشت که یکى از مهمترین آنها جاذبه اخلاقى پیامبر اکرمصلی الله علیه و آله بود آنچنان صفات عالى انسانى و مکارم اخلاق در او جمع بود که دشمنان معاند رانیز تحت تاثیر قرار مى داد ، و به تسلیم وادار مى کرد ، و دوستان را سخت مجذوب مى ساخت ...
ای مسلمان سکوت جایز نیست
وقت فریاد هر مسلمانی ست
عالمی غرق در مصیبت شد
به رسول خدا اهانت شد
جهد شیطان پرست، بی اثر است
زآن که از نور عشق بی خبر است
عشق احمد اساس دین خداست
شکر ایزد محبّت طاهاست
پاک تر از نسیم و از شبنم
جسم و جان پیمبر اعظم
شعر حافظ به وصف او چه نکوست
“همه عالم گواه عصمت اوست”
هر چه خواهی به زعم خویش بکوش
نور احمد نمی شود خاموش
کوری چشم دشمن غافل
حق کند نور خویش را کامل
شده بیداری مسلمانان
آتش جان دشمن قرآن
به فدای پیمبران سرِ ما
مرگ بر دشمن پیمبر ما
ای جهان عهد نور نزدیک است
ماجرای ظهور نزدیک است
طالب خون انبیاء مهدی
وارث دشت کربلا مهدی
خیز و تیغ از نیام بیرون آر
بر گلوی ستمگران بگذار
“اشعار از سعید حددادیان”

شاید باورش برایتان سخت باشد که با یک دمنوش گیاهی بتوانید هم از سفیدشدن موهایتان پیشگیری کنید و هم اختلالات ناشی از بیخوابی را درمان کنید. تنها کافی است یک بار دمنوش سنبلالطیب با عطر دارچین را تجربه کنید تا علاوه بر بهرهمندی از طعم و عطر دلنشین آن از خواص درمانی کمنظیرش نیز بهره ببرید.
مواد لازم:
به اعتقاد درمانگران طبهای طبیعی، افزودن دارچین همراه عسل به دمنوش گیاهی سنبلالطیب و نوشیدن روزانه این ترکیب به مرور موجب کاهش میزان کلسترول خون و همین طور دردهای خفیف معده میشود. افرادی که با نزدیک شدن پاییز به دلیل ناپایداری های جوی دچار سرماخوردگی میشوند نیز میتوانند با نوشیدن این چای گیاهی آماده شده با چوب یا پودر دارچین موجب افزایش مقاومت بدن خود و پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و زکام شوند.
اگر در گروه افرادی هستید که از اختلال خواب رنج میبرید و مدتی است که دچار کمخوابی یا بیخوابی شدید، نوشیدن دمنوش سنبلالطیب با دارچین را از دست ندهید. با گنجاندن این دمنوش به برنامهغذایی خود میتوانید به تنظیم ساعت خواب خود کمک کنید. به ویژه اگر این نوشیدنی گیاهی را پس از شام و یك ساعت مانده به وقت خواب میل کنید. به اعتقاد درمانگران نوشیدن این چای که حاوی 2 گیاه دارویی سنبلالطیب و گل گاوزبان است موجب کاهش میزان تحریکپذیری محیطی سیستم عصبی بدن شده و در نهایت به حفظ آرامش فرد کمک میکند.
افزودن عسل به دمنوش گیاهی و مصرف عصرانه آن خواص زیادی به همراه دارد که پیش از همه میتوان به استفاده مستمر از یك قاشق غذاخوری عسل به صورت روزانه همراه دمنوشهای گیاهی اشارهکرد. زیرا مصرف عسل به صورت روزانه تاثیر زیادی در از بین رفتن گرفتگی مویرگها به ویژه در افراد میانسال و سالمند دارد. علاوه بر اینکه این ماده به دلیل موادمعدنی، ویتامینها و خواص آنتیبیوتیکی که دارد میتواند موجب تقویت سیستم دفاعی بدن شده و مانع بروز عفونتهای سطحی در بدن شود.
اگر از جمله افرادی هستید که با آمدن پاییز دچار افسردگی فصلی میشوید و بخشی از انرژی خود را از دست میدهید میتوانید با نوشیدن دمنوش سنبلالطیب و گلگاوزبان به افزایش نشاط و شادابی خود کمک کنید. براساس متون کهن طب سنتی ایران، گل گاوزبان در گروه گیاهان دارویی نشاط آور قرار میگیرد و نوشیدن دمنوش آن موجب افزایش شادابی فرد و دور شدن بیحوصلگی از او میشود. در حقیقت مصرف هدفمند این گیاه دارویی، میتواند غم، اندوه و اضطراب و حواسپرتی را از انسانها دور کند.
یکی از بهترین چاشنیها برای سرو دمنوش سنبلالطیب و گل گاوزبان استفاده از حلوا یا خرماست. به این شرط که هنگام تهیه دمنوش از عسل یا نبات برای شیرین کردن آن استفاده نکنید. نوشیدن این دمنوش طبیعی با حلوا یا خرما به شما کمک میکند که میزان اثرپذیری بدن از این گیاهان دارویی را افزایش دهید.
|
=======
========
========
براي غلبه بر کاستي هاي متعدد تغذيه اي ، تغيير در رژيم غذايي شامل اضافه کردن بعضي مخلفات غذا يي ، سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند.
===========
ها و قلب و ريه ها و غيره شود..
==========
=========
پرتودرماني قرار مي گيرد سيستم ايمني در معرض خطر و نابودي واقع مي شود بنا براين شخص ممکن است مقاومت خود را در برابر انواع مختلف عفونتها و پيچيدگيهاي ناشي از آن از دست بدهد..
=========
شيمي درماني و پرتو درماني مي تواند باعث جهش ژنتيکي سلولهاي سرطاني گردد و مقاوم و پايدار شود ونابود کردن آنها مشکل خواهد شد. جراحي مي تواند باعث گسترش سلول هاي سرطاني به ديگر نقاط بدن شود.
=============
==========
=========
قند تغذيه کننده سرطان است. با قطع مصرف قند يک عامل مهم تامين غذا براي سلولهاي سرطاني قطع مي شود .
جانشين هاي قند نظير
NutraSweet ، Equal ، Spoonful و غيره با A spartame ساخته مي شود و زيان آوراست. يک جانشين طبيعي بهتر عسل مانوکا يا ملاس ناشي از قند سازي است ليکن مقدار مصرف آن بايد بسياراندک باشد. نمک سفره داراي افزودني شيميايي است که رنگ آنرا سفيد کند..
جانشين بهتر نمک سفره نمک حاصل ازآب دريا و يا Brag's aminos است.
========
شير باعث مي شود که بدن بخصوص در سيستم گوارش (معده و روده ها) مخاط درست کند. سرطان ا ز مخاط تغذيه مي کند . با قطع مصرف شير و جانشين کردن آن با شير سويا سلولهاي سرطاني در برابر بي تغذيگي قرار مي گيرند.
=========
=========
آنزيم ها در حرارت 104 درجه فارنهايت (يا 40 درجه سانتيگراد) ازبين مي روند.
========
از خوردن قهوه ، چاي وشکلات که داراي کافئين زياد است پرهيز کنيد. چاي سبز جانشيني بهتر و داراي خواص ضد سرطان است. بهترين نوشيدني آب است.براي جلوگيري از ورود توکسين هاي معروف(مواد سمي ) و فلزات سنگين در آبهاي لوله کشي به بدن ، مصرف آب تصفيه شده يا فيلتر شده مناسب است. ا ز خوردن آبهاي تقطير شده پرهيز کنيد.
========
=========
=========
Flor-ssence, Essiac, anti-oxidants, vitamins, minerals, EF A s
etc...)) سيستم ايمني را بهبود مي بخشند تا سلولهاي مبارزه کننده و کشنده خود بدن را براي از بين بردن سلول سرطاني تقويت کنند. مکمل هاي ديگرنظير ويتامين اي (E) توان برنامه ريزي کشتن سلول يعني روش معمولي خلاصي يافتن از سلول هاي آسيب ديده ، غير ضروري و غير لازم بدن را دارند
=========
.==========
=========
مس و دانش قدیم
معروف است که پزشکان به کسانی که از درد مفاصل رنج میبرند، داشتن یک دستبند مسی را توصیه میکنند و دلیل این امر را هم کمبود یونهای مسی در خون ذکر میکنند که با تماس دستبندهای مسی با پوست بخشی از این کمبود جبران شده و از درد مفاصل کاسته میشود.
ازسوی دیگر محققین، یکی از علتهای بروز بیماری آلزیمر را رسوب یونهای آلومینیوم در مغز عنوان میکنند.
تا چند دهه پیش، مردم کشور ما رسم داشتند برای پخت غذا مخصوصاً خورشت و آش از قابلمههای مسی استفاده میکردند و یک کفگیر آهنی داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار میگرفت ...
هیچکس نمیدانست چرا باید این کفگیر درون قابلمه مسی قرار بگیرد، فقط میدانستند برای پخت غذا خیلی لازم میباشد.
داستان از این قراره که بدن (مخصوصاً مغز) برای سلامت و نشاط و کنترل اسیدلاکتیک و کورتیزول به ٦ میلیارد یون مس نیاز دارد و به همین نسبت یون آهن.
کمبود یون مس باعث میشه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگی و کسالت کنید و مدام دهندره کنید. در ضمن هیچ کارخانه داروئی نمیتونه از یون یک عنصر برای شما قرص تهیه کنه ... و اونی که مثلاً به اسم قرص آهن به خورد شما میدهند شامل مولکول آهن هستش که برای بدن هیچ کاربردی نداره.
ولی تا این جا بدونید که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسی، از یون آزاد شده این ظرف استفاده میکند و در بدن شما فوقالعاده احساس نشاط و انرژی ایجاد میکنه دیگه از اون دهندرگی و خمیازه و کسالت خبری نیست و باعث طول عمر مفید و سلامتی جسمی میشود.
ولی یک دفعه توی دهه ٥٠ از این نون خشکیها اومدند و داد میزدند (قابلمه مسی ....... کفگیر آهنی خریداریم ....) و با یک قیمت مناسب این قابلمهها را خریدند و به جاش قابلمه آلمینیومی میدادند که بهش میگفتند روحی. هیچکس توی اون دهه نفهمید این همه قابلمه مسی کجا قراره بره؟
بعدش هم که الان ظرفهای استیل و تفلون و این مزخرفات اومده که مدعی هستند غذا توش زود میپزه و به کف ظرف نمیچسبه. ولی مردم ما خبر ندارند که همین یونهای مضر در این ظروف عامل سرطان هستند و به راحتی یون سرب و آلمینیوم و ... میتونند در جا، یک کودک ٦ ماهه را ظرف یک سال به بیماریهای کمبود خونی و سرطان و یک فرد بزرگسال را در طی ٥ سال به بیماریهای کبدی و خونی و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان.
من به همه دوستان پیشنهاد میکنم حتماً برای پخت غذا (مخصوصاً غذاهای آبکی) از قابلمه مسی و کفگیر آهنی استفاده کنند. حداقل برای یک بار هم شده تا ظرف سه روز اثر آن را روی بدن خودتون ببینید.
حالا جالبه توی شمال ایران موقع پخت خورشت (مخصوصاً فسنجون) یک تیکه آهن یا نعل اسب میاندازند وسط خورشت تا حسابی رنگ بگیره ... این کار باعث آزاد شدن یونهای آهن و سلامتی بدن میشود. اگر دقت کنید مردم مازندران و گیلان تقریباً در حد صفر دچار بیماریهای خونی و سرطان خون میشوند.
لطفا براي ارتقا سلامتي جامعه اين پيام را براي همه دوستان ارسال كنيد شايد گام كوچكي در اين راه باشد و فرهنگ مصرف مان اصلاح گردد
آداب تغذيه در طب سنتي ايران غذا هم شفاست و هم بلا خداوند براي تمام موجودات عالم غذاهائي مطابق ساختار بدن آنها آفريد . که هر موجودي برحسب نوع ساختار بدن و نياز خود براي رشد ، نمو وحفظ سلامتي از غذاي خاصي استفاده کند . در بين موجودات عالم ساختار بدن انسان بدليل آنکه جايگاه ويژه اي در عالم خلقت دارد مهمتر و پيچيده تر است . به طوري که مصرف غذا براي انسان همچون حساب رياضي داراي قواعد بسيار منظم و حساب شده است ، که اگر انسا ن بر اساس اين قواعد تغذيه کند به سمت سلامتي حرکت مي کند ، اما اگر در خلاف جهت اين نظم گام بردارد به سمت بيماري پيش خواهد رفت . در طب سنتي ايران ، قواعد و حساب و کتاب در تغذيه را آداب تغذيه مي گويند و به بياني ديگردر خلقت انسان و غذاي او ، رمز ورازي نهفته است که جزئي از قوانين نظام آفرينش است . اما شايد خوانندگان ژرف نگر سايت درمان ايراني بپرسند ، آيا طب سنتي ايران کاشف اين اسرار خلقت در تغذيه است ؟ آيا اين مکتب حفظ سلامتي مي تواند پاسخگوي محققين علم تغذيه باشد ؟ و سوال مهمتر اينکه چطور مي شود به منابع علم تغذيه در طب سنتي ايران اعتماد کرد ؟ هر چند براي پاسخ گوئي به اين سوالات کليدي نياز به بيان فلسفه خلقت در نظام سلامتي داريم ، و بايد تاريخ پر افتخار طب سنتي ايران را مرور کنيم ، اما در جلسات گذشته اشاره اي به هزاران سال حفظ سلامتي و درمان دردها در مکتب طب سنتي ايران کرديم و گفتيم سلامتي مردم ايران در طول هزاران سال ، بدون استفاده از کشورهاي ديگر، تنها در ايران و با دانش علم پزشکي ايراني حفظ شده است . در اين مکتب عظيم ، در طول زمان ، با مطالعه ، تحقيق ، و از همه مهمتر کسب تجربه ، رمز و راز دانش تغذيه کشف شده و در طول هزاران سال به اجرا در آمده است . يعني مردم ايران با استفاده از آداب تغذيه خود در گذشته سالم ترين ، قوي ترين وشاد ترين مردم دنيا بوده اند . که ارزش اين دانش نجات بخش ، در قرن 21 حتي سازمان بهداشت جهاني را بر آن داشته است که از اين معلومات مجرب استفاده کند ، و در کشور ما در حال حاضر تخصص طب سنتي ايران در دانشگاههاي علوم پزشکي در حال تدريس است و آداب تغذيه در طب سنتي ايران به واحد هاي درسي دانشگاهي تبديل شده است و اين اتفاق ميمون ، يعني قبول ، و اعتماد مراکز علمي و پزشکي به آداب تغذيه در سنت ايرانيان است . آداب تغذيه : 1- نوع غذا : - مزاج غذا را بشناسيد و بر اساس مزاج انتخاب ، و ميل کنيد. - در يک ديدگاه کلي خانمها داراي مزاج سرد آقايان داراي مزاج گرم هستند. - آنهائي که مزاج گرم دارند: غذاهاي سرد بيشتر وغذاهاي گرم کمتر ميل کنند . وآنهائي که مزاج سرد دارند: غذاهاي گرم بيشتر و غذاهاي سرد کمتر ميل کنند. - مزاج خود را از پزشک طب سنتي سؤال کنيد. - حتماً طبيعي باشد و مواد افزودني به هيچ عنوان نداشته باشد. - غذاي حيواني کمتر و غذاي گياهي بيشتر ميل کنيد. - از غذاي سرخ کردني پرهيز کنيد. غذاي آب پز و کبابي بيشتر استفاده کنيد. - نان سنگک، روغن حيواني( روغن زرد) ، آب چشمه (که در کوزه نگهداري شود)و نمک طبيعي ميل کنيد. - از آب يخ ، غذاهاي بازاري وغذاهاي فريز شده و کنسرو شده پرهيز کنيد. - بجاي سالاد بيشتر سبزي جات ميل کنيد. - در هر فصل غذاي آن فصل را ميل کنيد. 2- ظرف غذا : - بهترين ظروف غذا ، ظروف مسي ، ظروف سنگي براي غذاو کوزه براي آب هستند. - به هيچ عنوان از ظروف تفلون وپلاستيکي استفاده نکنيد. - ديگ مسي ، سماور و قاشق برنجي، ملاقه و کفگير آهني ، سفره پارچه اي از نخ طبيعي و ليوان شيشه اي يا کاسه برنجي براي آب ، بشقاب مسي ، برنجي و.. استفاده کنيد. 3- نحوه غذا پختن : - غذا را به آهستگي بپزيد . - درحين غذا پختن بياد خدا وند باشيد و در آرامش وبا شادي غذا بپزيد . چون عصبانيت در حين غذا پختن مطمئن باشيد که در کيفيت غذاي شما موثر خواهد بود. - به هيچ عنوان از فر يا زود پز استفاده نکنيد. - غذائي که روي آتش طبيعي پخته شود بي نظير است اما اگر در آپارتمان زندگي مي کنيد در هفته يک بار در طبيعت غذاي تان را روي آتش طبيعي بپزيد.( البته مواظب طبيعت باشيد چون ضامن سلامتي ماست) 4- نحوه غذا خوردن : - غذا را با نام وياد خدا آغاز کنيد. - غذا را با دست ميل کنيد . - خيلي آهسته غذا بخوريد. - غذا را خوب بجويد. - وسط غذا در حد امکان آب ننوشيد. - بلا فاصله بعد از غذا خوردن دراز نکشيد. - بدون کفش و با لباس را حتي غذا ميل کنيد . - قبل از سير شدن دست از غذا بکشيد. 5- غذا هاي خوب: عسل ، سرکه ، سکنجبين ، گوشت بره ، گوشت مرغ محلي ، گوشت ماهي دريا، برنج ايراني، نان سنگک ، روغن حيواني ، آب چشمه ، آب ميوه طبيعي ، سبزيجات با کود طبيعي ، ميوه با کود طبيعي ، آش هاي ايراني ، آبگوشت ايراني، چاي گياهي ، چاي سبز به جاي چاي سياه ، ادويه براساس مزاج و فصل، آبغوره ، .................
تغذيه ايراني : تغذيه جزئي از زندگي ايرانيان بوده است. يعني در زندگي عادي آداب تغذيه رعايت شده تا سلامتي حفظ شود ، به همين دليل ايرانيان قوي ترين و سالم ترين مردم دنيا بوده اند . تغذيه در ايران مثل بسياري از روشهائي كه گفتيم تدابير بسيار ارزشمندي دارد ، غذاي ايراني طبيعي بوده و هيچ ماده افزودني نداشته است . اكثر مواد غذائي گياهي و معدني بوده و غذاي حيواني در رتبه ي دوم قرار داشته است. چون گياهان از نظر جنس و مبدأ خلقت به انسان نزديك ترند ، اما حيوانات ابتدا گياه مي خورند بعد رشد مي كنند و در مرحله ديگر غذاي انسان هستند ، مسيري كه گياه در بدن حيوان طي مي كند تا به بدن انسان برسد ، مي تواند منشأ تحولاتي باشد ، که اين تحولات در بسياري از مواقع ، مضر بوده و سموم مختلفي را توليد مي كند ، به همين دليل غذاي گياهي نسبت به غذاي حيواني بيشتر توصيه شده است . نحوه آماده كردن غذا و ظروف غذا نيز طبيعي بود تا سلامتي غذا را حفظ كند ، بهترين ظروف غذا مسي وسنگي بوده و بهترين آماده كردن غذا به صورت كبابي و آب پز مي باشد و كمتر از غذاهاي سرخ كدني استفاده شده است . نحوه استفاده از غذا بر اساس مزاج انسان و مزاج غذا است . در همين راستا غذاها را براساس سردي ، گرمي ، تري و خشكي تقسيم كرده اند . به عنوان مثال انگور گرم و تر ، خيار سرد و تر ، برنج سرد و خشك و زنجفيل گرم و خشك است و به همين ترتيب براي تمام غذاها مزاجي مشخص تعيين شده است . هر كس مزاج گرم دارد بايد غذاهاي سرد بيشتر از گرم استفاده كند و برعكس كسي كه مزاج سرد دارد بايد غذاي گرم تر بيشتر از سردي استفاده كند . در فصول مختلف ، ايرانيان ، غذاهاي مختلفي مصرف مي كردند . چون هر فصل داراي مزاجي خاص است . زمستان سرد و تر ، بهار گرم و تر ، تابستان گرم و خشك و پاييز سرد و خشك است ، پس بايد در زمستان غذاهاي گرم وخشك بيشتر ، در بهار غذاهاي سرد و خشك ، تابستان سرد و تر و در پاييز غذاهاي گرم تر و بيشتر مصرف بشود . آداب تغذيه در ايران با روشهاي تغذيه جديد و مدرن كاملاً متفاوت است . اكثر روشها و توصيه هاي تغذيه جديد و مدرن بيماريزا و مضراست و به هيچ عنوان در طب سنتي ايران توصيه نمي شود ، كه به بعضي از اين تفاوت ها اشاره مي كنم . در تغذيه ايراني ظروف غذا سنگي يا مسي است ، كه شفابخش بوده و در حفظ سلامتي اثر مستقيم دارند ، اما در زندگي مدرن از ظروف تفلون – آلومينيومي و پلاستيكي بيشتراستفاده مي شود، كه تنها مفيد نيستند بلكه اكثرا مضر و حتي سرطان زا هستند . در تغذيه ايراني رعايت مزاج از مهمترين اصول است ، اما درتغذيه مدرن هيچ اثري از توصيه مزاجي نيست و مزاج در آن جايگاهي ندارد ، ايراني تا غذا با مزاجش سازگار نباشد استفاده نمي كند ، اما در مدرنيسم مي گويند ، اين غذا را مصرف كن ، مهم نيست كه چه مزاجي دارد .
رفتار درماني در طب سنتي ايران
نمونه هاي زيادي از رفتار درماني در طب سنتي ايران وجود دارد كه ميتواند اثرات مؤثر و عميقي در وضعيت روحي انسان ايجاد كند كه بعد از هزاران سال بسياري از كشورهاي غربي با تحقيق در اين رفتارها بدون آنكه اشارهاي به منبع آن بكنند به نام خود ثبت مينمايند.
نمونههائي ديگر از رفتار درماني را بيان مينمايم
- خواب تينوله (نيم روزي) - پرهيز از حسد و تكبر
- پرهيز نمودن از خواب غروب - ذكر صلوات و آيات قرآن
- خوابيدن در ابتداي شب - تذكر و تفكر در خلقت
- استشمام گلاب و گل نرگس - توجه به زيردستان
- استشمام بوي اسفند و كندر - قناعت و ميانهروي در زندگي
- صلة ارحام انجام دادن (به ديدار اقوام و وابستگان رفتن)
- ديدار پدر و مادر - دوري از رياكاري
- خواندن قرآن - بخشيدن اموال و انفاق
- تماشاي آسمان - محبت به عيال و دوستان
- تماشاي سبزي و زيبائيهاي طبيعت - شنيدن نواي خوش
- سفر كردن ورزش بخصوص شنا ، اسب سواري ، و پيادهروي
- پرهيز از پوشش لباسهاي تيره رنگ و عدم استفاده از رنگهاي تيره در اتاق و لوازم شخصي
- نماز خاضعانه خواندن - مصاحبت با افراد اميدوار و با اراده
- گرية شبانه - دوري كردن از افراد ترسو
- زندگي هدفدار
- درد دل با محرمان
ساير روشهاي درماني طب سنتي در ايران و جهان




شفاي يك جانباز با استفاده از احاديث طبي امام رضا (ع):
ايشان داراي عفونت مثانه شده بودند و پزشكان مركز ارولوژي ايران(بيمارستان شهيد هاشمي نژاد) جواب رد داده بودند.
يعني به اين شخص گفته بودند چون در عكس راديولوژي شما در مثانه 7 منطقه آسيب ديده مشاهده ميشود كه بعلت عفونت گودي در آن ناحيه بوجود آمده است و داروهاي آنتي بيوتيك مخصوص عفونت مثانه نيزجواب نميدهد لذا كاري از دست ما ساخته نيست.
علائم باليني بيمار عبارت بودند از:
-احساس درد شديد در هنگام دفع ادرار.
-وجود خون و چرك در ادرار .
-وجود تكه هايي از پوست مثانه در ادرار كه بعلت عفونت مثانه در هنگام دفع ادرار خارج ميشود.
شرايط روحي نامبرده چندان خوب نبود و همسر ايشان نيز منزل را ترك كرده بود.
بنده زماني از وضعيت ايشان مطلع شدم كه قصد داشت صبح روز بعد به تنهايي با يك ساك دستي به مشهد مقدس عزيمت كرده و در آنجا بماند تا يا شفا بگيرد و يا در همانجا بميرد.
بنده كه فقط يك شماره تلفن از ايشان داشتم و او را قبلأ از نزديك نديده بودم تلفني عرض كردم اگر لطف كنيد چند روزي دست نگه داريد و از كلمات و سخنان همان شخص بزرگواري كه ميخواهيد به زيارتش برويد استفاده كنيد بعد اگر بهبودي حاصل نشد به خواسته تان عمل كنيد .
ايشان پذيرفت و به اين دستورات از كتاب طب الرضا ع عمل كرد.
احاديث طبي:
امام رضا(ع):خداوند انسان را آفريد و چهار طبع را در او به وديعت نهاد......و صفرا را بر گوشه ها و پهلوها مستولي كرد. كتاب طب الرضا ع
امام رضا(ع): هر كس مي خواهد آتش صفرا را خاموش كند هر روز چيزهاي خنك و رطوبي ميل كند كتاب طب الرضا ع
امام رضا(ع):كاسني درمان هزار بيماري است و دارويي نيست كه در آن كاسني بكار نرفته باشد. كتاب طب الرضا ع
پيامبر گرامي اسلام ص :بر شما باد خيار زيرا خداوند متعال درمان هر دردي را در آن قرار داده است.(كنزالعمال ج10 ص45)
الإمام الصادق عليهالسلام:
- في ذِكرِ خَواصِّ البِطّيخِ: يُذيبُ الحَصى فِي المَثانَةِ .
امام صادق عليهالسلام
- درباره ويژگيهاى خربزه: خربزه مثانه را ميشويد و سنگ را در مثانه ذوب ميكند .
كتاب خصال ، صفحه 443 ، حديث 36
نسخه طبي:
-خربزه روزي 2 بار هر بار نيم كيلو. مخصوصأ آنرا از داخل خوب بتراشد و ميل كند.
-خيار سالادي روزي 2 عدد. منظور تخم خيار است كه خاصيت بيشتري دارد. خيار بوته اي بهتر است نه گلخانه اي.
- عرق كاسني روزي 2 استكان از شركت آوند يا ترگل باشد.
مضرات:
ادويه جات و غذاهاي تند همگي مضر هستند . مثل سير، پياز، فلفل، زردچوبه، زنجفيل، دارچين، آويشن، سياه دانه، خردل ، نعناع ، كاكوتي ، پونه، شاهي، ترب،نارگيل ، آدامس ، هل ، سوسيس ، كالباس ، فلافل، كاكائو و ... پايان نسخه
در اينجا ايشان پرسيد: چرا ادويه جات مضر هستند؟ چون دربيمارستان به من گفتند فقط شير و شيريني ضرر دارند؟
درجواب عرض شد: زيرا ادويه جات همگي صفرا آور هستند و صفرا نيز براي گوشه هاي بدن( كليه ، مثانه ، پروستات و كبد) مضر است . مردم هندوستان نيز كه ادويه جات زياد مصرف ميكنند داراي بيشترين آمار مبتلايان به سرطان حلق و مثانه هستند نانواها و ريخته گر ها نيز بيشترين درصد ابتلا به ناراحتيهاي كليه و مثانه را تشكيل ميدهند.
و نيز گفتم تا ميتوانيد خنكي جات مصرف كنيد (طبق توصيه امام رضا ع خنك و مرطوب) مثل خرفه ،هندوانه، كاهو ، طالبي، آلو ، انار ، سيب، هلو، و...... كه بسيار مفيدند.شير و شيريني هم ضرر ندارند.
3 هفته بعد ايشان تماس تلفني گرفت و اظهار داشت كه كل مشكلات برطرف شده است.
عرض كردم يك هفته ديگر به دستورات فوق الذكر ادامه دهد و سپس براي معاينه مجدد به همان بيمارستان رفته و عكسبرداري نمايد.در صورت باقي بودن هر گونه عارضه اي با بنده مجددأ تماس بگيرد.
كه الحمدلله ناراحتي ايشان بكلي مرتفع شده بود.
حديث تكميلي :
رسول گرامي اسلام(ص):كرفس غذاي انبيا است. انسدادها را مي گشايد و ترس را دور مي كند.
امام صادق (ع) فرمود: برروي كره زمين گياهي شريفتر و مفيدتر از خرفه نمي باشد و آن گياه حضرت فاطمه (س)است سپس فرمودند خداوند بني اميه را لعنت كند كه نام آن گياه را به خاطر دشمني با حضرت فاطمه (س) عوض نمودند به بقله الحمقاء يعني سبزي احمقها.
نسخه تكميلي:
اگر همراه عرق شاتره و قرص ليورگل و سيب با پوست و قرص سنا مصرف شود
براي همه انواع ناراحتي هاي كبد سودمند است وبهمراه سركه سيب جهت تومور كبد نيز اثر فوق العاده اي دارد.
واگر همراه آلو و عرق شاتره وسيب با پوست مصرف شود جهت درمان بيماريهاي هاي پوستي مثل جوش،خارش،اگزما،كهير،آفت دهان اثر بخش است و بهمراه عمل حجامت براي بيماري پسوريازيس و بهمراه خرفه و عرق شاتره و قرص ليورگل و سيب با پوست و قرص سنا جهت درمان زونا بسيار مؤثر است.درمان بيماريهاي صعب العلاج: ام اس-پاركينسون- فلج مغزي- جانبازان ضايعه نخاعي- جانبازان و مصدومان شيميايي- جانبازان اعصاب و روان- تومور مغزي- سرطان- آلزايمر- اي.ال.اس- ديستروفي عضلاني(دوشن)- آتروفي- بخش 25
جواب:
در مورد روماتيسم مفصلي بدستور زير عمل كنند:
آلو: به علت كار انداختن روده و خنك بودن براي ديابت مفيد است. اسيد اوريك را كاهش ميدهد لذا مانع از رسوب آن در مفاصل ميشود.
انجير: باعث نرم شدن همه غده ها و تومورها و گرفتگيها ميشود پس براي نقرس مفيد است.
نقرس يعني رسوب اسيد اوريك در مفاصل انگشتان دست و پا. انجير ضعف پس از تزريق انسولين را برطرف ميكند. براي ضعف عضلات و كم خوني نيز مفيد است.
كرفس: ضد اسيد اوريك و درمان كننده سنگهاي كليه از جنس اسيد اوريكي يا اوراتي و درمان كننده انسداد ادراري است. گرفتگي عروق قلب را به كمك انجير- كاسني- سير- روغن زيتون- سيب و ... (14 گياه)برطرف ميكند.
سوال 10- آقاي ك-ك از شهر *
سلام.خدا قوت.
من چند ساله كه دچار ضايعه نخاعي شدم و از ناف به پايين فلج كامل و پاهام به شدت آتروفي شده.
آيا كمكي براي بهبودي من مي توانيد بكنيد؟
ضمنا سوالي از خدمتتان داشتم:
چند ماه پيش به پزشك تغذيه مراجعه كردم كه برايم پودر مكمل گين آپ- كپسول ويتامين اي- قرص كلسيم و دو قرص مكمل ديگر تجويز كرد كه تا حالا تمام نشده. ميخواهم بدانم مصرف همزمان همه اينها بعلاوه موارد تجويزي شما منافاتي باهم ندارد؟ يا اينكه بايد داروها را قطع كنم؟
و يك سوال ديگر:
چند وقت است كه بوسيله يك فنر كه به پاهام مي بندم ورزش دراز و نشست انجام ميدهم ولي بعد از چند بار دراز و نشست احتمالا افت فشار خون پيدا ميكنم چون حالت سرگيجه مي گيرم و حالت ضعف بهم دست ميدهد. براي رفع اين ضعف و سرگيجه چه بايد بكنم؟
باسپاس فراوان.
پاسخ:
قرصهاي مكمل يا هر چيز ديگر را نميدانيم چيست و برخي اخبار دلالت بر ناسالم بودن و حرام بودن آنها دارد
مثل قرص كلسيم كه از استخوان خوك تهيه ميشود كه بينهايت مضر است. شما وقتي شير طبيعي و پودر سنجد و انجير كه حتي بيشتر از شير در وزن مساوي كلسيم دارد و ... مصرف كنيد ديگر كمبودي نداريد كه قرص مكمل نياز باشد. موارد ديگر هم همينطور. بهرحال بنده دخالتي نميكنم خودتان بايد انتخاب كنيد. با هم نيز منافاتي ندارد.
داروي سيد ادويه طبق دستور وبلاگ.
گياه مرزنگوش روزي 2 قاشق غذاخوري سرخالي بصورت چاي دمكرده و در طول روز بنوشيد.
انفيه مرزنگوش روزي 2 بار باندازه 1 عدس در هر سوراخ بيني و تخليه كامل بيني بعد از انفيه.
پودر سنجد 3 قاشق غذاخوري+ شير محلي جوشيده شده 1 ليوان+ خرما 5 عدد + عسل 1 قاشق غذاخوري مخلوط و ميل شود.
انجير خشك خيس شده روزي 15 عدد.
روغن زيتون بابو روزي 3 قاشق غذاخوري
عرق كاسني روزي نصف استكان
كرفس تازه روزي 50 گرم جوشانده و آبش ميل شود.
سيب قرمز با پوست هر روز 1-2 عدد. يكي ناشتا بعد از داروي سيد ادويه ميل شود.
چند چيز نيروزا و خستگي زداست:
نيروزاها:
كله پاچه- حليم- خرما بهمراه تخم مرغ- معجون (پودر سنجد 3 قاشق غذاخوري+ شير محلي جوشيده شده 1 ليوان+ خرما 5 عدد + عسل1 قاشق غذاخوري)- به.
خستگي ايجادكن ها:
ماست و دوغ بدليل توليد اسيد لاكتيك در عضلات- همراه غذا مايعات خوردن- آب و مايعات را زياد نوشيدن- ترشيجات- خيار زياد خوردن- چاي پررنگ- بعد از غذا بلافاصله ورزش كردن- بعد از غذا بلافاصله حمام رفتن-
خون دادن- در حمام آب سرد و ماءالشعير خوردن- حجامت اصلا نكردن- ورزش نكردن منظم.
خستگي زداها:
انجير- خرما- آب و عسل- مويز- توت- ورزش منظم- حجامت منظم مطابق سن و بنيه- به. ضمنا انجير براي تحليل عضلاني بسيار عالي است اگر بيشتر هم خورديد ايراد ندارد. انجيرهمچنين داراي مقادير زياد آهن- منيزيوم- پتاسيم- فسفر- ويتامين ب6 است. ورزشكاران- پيران- كودكان- زنان باردار- افراد لاغر و بيماران ضعيف بايد انجير بخورند. پوست سيب نيز داراي اسيد اورسليك است كه جلوگيري از تحليل عضلاني ميكند. همينطور كرفس و سنجد و سيد ادويه براي تحليل عضلاني بسيار خوب است.
داروي جامع هم دوره اش چهل روزه است و تشكيل شده از: زعفران، عاقرقرها، سنبل الطيب، هل سياه، بنج، خريق سفيد و فرفيون.
براي تهيه اين دارو بايد از 6 تاي اول، از هر كدوم يك جزء و از فرفيون دو جزء رو با هم تركيب كنيم و پودرش مي كنيم.
هر روز بايد 5 گرم از اين پودر(معادل سه قاشق چايخوري) همراه با 10 گرم عسل مخلوط كنيم و بخوريم.
بايد كم كم خوردن اين دارو رو شروع كنيم:
روز اول كه دارو آماده شد فقط شب يه قاشق چايخوري(تقريبا 2.5 گرم) از پودرهاي تركيب شده رو با دو برابر وزنش(حدود 5 گرم) عسل، داخل يه ليوان آبگرم ميريزيم و ميخوريم.
روز دوم بايد ظهر و شب دارو رو به اين شكل آماده كنيم و بخوريم.
مزه ي اين دارو فوق العاده اس! يه نوشيدني خوش طعم و بو كه اگه بصورت گرم خورده بشه خيلي بيشتر مي چسبه.
من اگه روزي ده بار هم از اين دارو بخورم، بازم ميگم كمه!
يه نكته ي ديگه اينكه: همزمان با مصرف روزانه ي داروي جامع، بايد انفيه ي مرزنگوش رو ادامه بديم و روزي دو بار آب جوشانده ي مرزنگوش رو انفيه و ايجاد عطسه(ضروري) كنيم.
تغييراتي كه با خوردن سيدادويه داشتم رو توي پست هاي قبلي گفتم. حالا كه دوره ي سيد ادويه ام تموم شده، اون تغييرات مثبتي كه گفتم، با شدت بيشتري ادامه داره.
البته من همين تغييرات كم هم، يه دنيا برام مي ارزه. همينكه توي اين دو، سه ماهه بيماريم پيشرفت نكرده بلكه تغييرات مثبتي هم كردم، به نظرم پيشرفت خيلي خوبيه.
راستي شما هم اگه اين داروها رو ميخورين، خبر تغييراتتونو به ما هم بدين كه همه ي دوستان ويلاگ از نظراتون استفاده كنند.
انشاءلله كه همه ي مريضا بزودي خوب بشن..
راستش من از اون آدمايي بودم كه خوراكهاي اصليم، ماست و سيب زميني و گوشت گاو بود. ام اسم درست توي همون چند ماهي شروع شد كه خوراكم از اين قرار بود: اينقدر ماست دوست داشتم كه توي سرماي پاييز و زمستون هر شب پشت سر هم، بعنوان شام ماست ميخوردم و چون هميشه نهار دانشگاه بودم، معمولا نهارم ماهي يا گوشت گاو يا سيب زميني سرخ شده با سس مايونز و ماست بود و در طول روز هم خيار، بستني، چيپس، پفك و...!!
يعني همش سردي ميخوردم، سردي روي سردي!
كلا با عسل و آجيل هم قهر بودم.
به همين شدت پيش ميرفتم تا مريض شدم و بي خبر از اينكه چقدر تغذيه، توي اين بيماري مهمه، به همون شكل ادامه دادم و تازه بخاطر كم خونيم هر شب يه دونه قرص آهن ميخوردم. ميدونين كه خوردن قرص آهن چقدر براي ما مضره!
خلاصه راه رفتنم هي بدتر ميشد و نميدونستم چيكار كنم كه بيماريم، خوب نميشه، حداقل پيشرفت نكنه!
تا اينكه رژيم غذايي استاد خدادادي رو شروع كردم. نميگم با اين رژيم خوب خوب شدم اما از اون موقع تا حالا بيماريم حتي يه ذره پيشرفت نكرده و متوقف شده. اگه اين رژيمو نميگرفتم شايد تا الان بيماريم حسابي پيشرفت ميكرد و الان ديگه اصلا نميتونستم راه برم! تازه بدتر نشدم هيچ، با اين رژيم و با سيدادويه و داروي جامع، تغييرات مثبت زيادي هم داشتم.
اين رژيم اولش برام يه خرده سخت بود چون خوراكهاي من كلا عوض شد.
الان چهار ماهه ماست و بستني و كلا لبنيات رو حذف كردم، ميوه هاي سرد رو خيلي كم استفاده كردم البته بعدش عسل ميخوردم كه سردي شو خنثي كنه.
چيپس و پفك و تنقلات مصنوعي رو بطور كلي قطع كردم.
سيب زميني و گوشت گاو و ترشيجات رو مطلقا لب نزدم.
شيريني هاي بيرون رو هم فقط يه خرده از كيك تولدم خوردم و حتي شيرينيهاي عيد رو اصلا!
قهوه و چاي فقط يكي دو بار همراه با خرما خوردم.
محصولات آرايشي كه اصلا!بهيچوجه!
من سعي كردم كلا محصولات كارخانه اي رو حذف كنم. حتي شامپو و صابون و خميردندون و...
بجاي شامپو و صابون، از صابون زيتون محلي استفاده ميكنم كه توي عطاري ها پيدا ميشه.
بجاي خميردندون هم، دستور استاد خدادادي براي تهيه ي خمير دندون رو استفاده ميكنم كه توي يكي از جزوه هاشون گفتند. من عينا نوشته ي استاد خدادادي رو براتون نقل ميكنم:
" خمير دندان: پوست چوبي بادام را بر روي توري و شعله قرار داده و ذغال نماييد. ذغالها را آسياب نموده و الك كرده و به آن نمك اضافه كنيد. مسواك زدن با اين ماده دندانها را سفيد و براق مي كند و دندانها هيچگاه خرا نميشوند. "
آره من از اين خمير دندون استفاده ميكنم و واقعا دندونها رو سفيد و براق ميكنه. شما هم امتحان كنيد.